Cookie- og Privatlivspolitik

Gnomeo & Julie

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.03.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gnomeo & Juliet
|

’Gnomeo & Julie’ er en animationsfilm for hele familien.

Havenisserne Gnomeo og Julie har lige så mange udfordringer som deres næsten-navnesøskende Romeo og Julie, da de bliver fanget i midten af en fejde mellem naboer.

Til forskel fra Shakespeares klassiske skuespil er der her både tale om lyserøde plastikflamingoer og kapløb med plæneklippere.

’Gnomeo & Julie’ er produceret af Disneys studier og instrueret af manden bag ’Spirit: Hingsten fra Cimarron’ (2002) og ’Shrek 2’ (2004).


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (123 votes)
4.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en støjende og ucharmerende film, som afgjort ikke kan kaldes børnevenlig. Eller for den sags skyld voksenvenlig." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... fin omend forgængelig underholdning." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Historien er både sjov og rørende med masser af fine krumspring og diverse populær-kulturelle referencer..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er ikke hittepåsomhed, der plager Kelly Asburys instruktion, og filmen er præget af forudsigelig ligegyldighed." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... [vil] være for havenisset til de voksne og for tam til børnene, der er vant til langt vildere vover." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Ti forfattere har bidraget til manuskriptet, som har lidt for mange løse ideer, men grundhistorien kan bære. ... Efterhånden får man dog rigeligt. Nisserne begynder at gå én på nerverne." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KÎd-LûzÊ

Vil sku gerne se hvad den kan byde på :)
Den vil sikkert overraske :)

Buzguser/121480

SKAL helt klart se den her......
Men man har vel lov at undre sig over at den ligger nummer 1 med dansk tale, hvis man skal tro kino.dk's hjemmeside ;-)
Put den dog på hjemmesiden med original sprog og 3d tak

Christianuser/840534

Blandede følelser om den her. Romeo & Julie med animerede havenisser. Somehow I don't think so. Maltrakteret i en dansk oversættelse. Absolut ikke. Men listen af skuespillere, der lægger stemmer til filmen i originalversionen får mig sgu' til at have lyst til at se den alligevel, forudsat at den sendes i originalversionen.

Glenuser/262802

Har set traileren og den ser rimelig god ud, hvis den så bare kommer på engelsk ellers forsvinder alle jokes og så kan det være ligemeget

Baller Status

hahahahahahahahahahahahahhahahahahah

emiluser/714356

prøv at læs resume der står :gnomeo and juliet er en animationsfilm fra disney hvor historien om romeo og julie bliver opført med havenisser:øhhhhhh jeg skal vist ikke se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.