Cookie- og Privatlivspolitik

Sisu

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
11.05.2023
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sisu
|
Billetter

Actionfilmen 'Sisu' følger den forhenværende soldat Aatami Korpi, der finder en guldskat midt i Laplands vilde natur.

Nu går turen mod byen for at sikre byttet. På sin vej støder han imidlertid ind i en række onde nazister. Uheldigvis. Dog ikke just for ham, men derimod for nazisterne, der bliver nakket på de mest opfindsomme måder.

Det betyder alt fra en kæmpe dolk, som penetrerer kraniet på en af skurkene, videre til blodige landminer, der sprænger nazister i stykker, så lemmerne flyver til højre og venstre.

Filmselskabet Lionsgate står bag, hvad der i den grad ligner en underholdende film. De er også selskabet bag bl.a. John Wick: Chapter 4. Volden i 'Sisu' giver da også mindelser om Keanu Reeves brutale bersærkergang.

Manden bag de nazist-dræbende herligheder er Jalmari Helander, som bl.a. også har stået bag den underholdende julegyser 'Rare Exports Inc.' og actionfilmen 'Big Game' med bl.a. Samuel L. Jackson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
5.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den finske krigsfilm 'Sisu' er totalt en B-film. Men en hæmningsløst underholdende en af slagsen." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Onde nazister bliver dræbt på yderst opfindsomme måder i en af de mest underholdende og voldelige b-film, man længe har set i biografen." (Claus Nygaard Petersen)

 • Jyllands-Posten

  "Blodet flyder, billederne stråler – 'Sisu' er et ret helstøbt action-epos." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Der skorter ikke på blodrus eller nærkampe i 'Sisu'. Men det hele bliver jo lidt trivielt i længden." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "'Sisu' leverer på sit løfte om underholdende nazistpløkning, men lider under tyk fædrelandssymbolik og engelsktalende tyskere." (Mathies Sætre Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MarkusStepH

Hovedpersonen er symbolsk for det finske udtryk SISU. Hvor selvom alt håb er ude så kæmper man til det sidste af lige vælg.
Han forsøger at aflevere en pose med guld men bliver røvet af en hel brigade af Nazi soldater. Og det skulle de aldrig have gjort.

Hele filmens manuskript må kun fylde et par sider også er resten vild action. Effekterne var rigtig godt lavet og drabene var meget forskellige. Realisme er der ikke meget af men det er god underholdning fra start til slut.

Evald

Jeg var så hyped på denne film. Men de eneste steder den vises er i KBH og omegn.

MarkusStepH

Den er i biografen mange steder

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.