Cookie- og Privatlivspolitik

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og foregår i en urealistisk verden med eventyrvæsner og science fiction-elementer. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige slåskampe, skudvekslinger, truende uhyggelige væsner, eksplosioner og massive ødelæggelser. Da hovedkaraktererne er stærke og handlekraftige, filmen ikke indeholder blodigt udpenslede voldsscener, og i øvrigt ofte er præget af en humoristisk forløsning af dramatiske situationer, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
03.05.2023
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Guardians of the Galaxy Vol. 3
|
Versioner: se alle
2D, 3D, IMAX 3D, 2D IMAX, 3D 4DX, 2D Babybio, 2D ølsmagning
|
Billetter
Guardians of the Galaxy 3 plakat

Filmen 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er efterfølgeren til de to populære superheltefilm om Marvels alternative gruppe rumhelte, som vi stiftede bekendtskab med i Guardians of the Galaxy fra 2014.

Denne gang er den brogede bande af galaksebeskyttere noget forandret. Peter Quill, der spilles af Chris Pratt, er stadig hårdt mærket af tabet af Gamora. For at redde universet og beskytte en af deres egne, må han dog få samling på tropperne igen. Hvis missionen ikke lykkes, kan det betyde enden på Guardians, som vi kender dem. 

Filmen vil desuden introducere den ikoniske Marvel-karakter Adam Warlock.

James Gunn har igen skrevet og instrueret filmen, mens Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista samt Vin Diesel som Groot og Bradley Cooper som Rocket også alle vender tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
4.9
4.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "Ingen, der elsker Marvel og superhelte, går skuffede hjem fra “Guardians of the Galaxy vol. 3.” Det er to og en halv time for fuld smadder og med masser af grin." (Michael Solgaard)

 • Berlingske

  "[...] frem for alt er »Guardians of the Galaxy Vol. 3« under al rabalderen faktisk en rigtig fin historie om venskab, accept og at familie nogle gange kan være noget, vi vælger." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Afslutningen på James Gunns skæve Marvel-trilogi lykkes med en rørende historie om dyremishandling, der står stærkere end sideplots og actionscener." (Frederik Hoff)

 • Jyllands-Posten

  "Det er aldrig kedeligt at være sammen med den brogede skare af superhelte i 'Guardians of the Galaxy, Vol. 3'." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Guardians of the Galaxy'-filmene er og bliver vaskeægte god Hollywood-underholdning. James Gunn har igen lavet et visuelt spektakulært og fjollemorsomt rumeventyr." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "'Guardians of the Galaxy Vol. 3' er ikke den bedste i trilogien, men er stadig klasser over resten af Marvel og giver en tilfredsstillende slutning for alle James Gunns Guardians." (Jonas Ernst Monty)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Viktor

Selvom jeg er ved at være træt af superheltefilm, så var gotg3 stadig en ok filmoplevelse. Filmen er en god afslutning på trilogien og har både humor og følelser.

feline

jeg syntes at gotg 3 er en fantastisk film med mange detaljer, men også virkelig en film man fælder tåre ti. så hvis det er noget man vil se så husk lommetørklæder

Sofie

Fantastisk film, jeg grinede jeg græd og så grinede jeg igen denne film er “full of heart” en fantastisk afslutning på James Gunn's triologi af guardians of the Galaxy filmene. Denne film handler om venskab, følelser, at man nogle gange kan vælge familien og en Einstein der er kukkuk.
Fantastiske effekter og filmen er meget, meget følelsesladet så hvis du skal ind og se guardians of the Galaxy vol. 3 så husk lommetørklæder. Alle gør et fantastisk arbejde i denne film, det er det perfekte soundtrack som altid og masser af humor som altid.

Hvis du er en rigtig fan så husk der er ikke en men to post credit scenes

Søsuser/807738

Den bedste guardians of the Galaxy

MarkusStepH

Jeg elsker de 2 første og 3eren er også udemærket.
Den er mere mørk, Man oplever Rockets fortid som er meget barsk. Og det fylder meget i filmen. Det er også grunden til slænget møder deres superskurk. Og han er virkelig fucked op.

Det er nogle rigtige underholdende karektere som man ikke lade vær at holde af selvom humoren ikke lander hver gang.
Musikken blev brugt lidt for meget og det passet ikke helt med det mørkere tema.

Actionen fungerer godt og effekterne er rigtig godt lavet. Den har meget bedre CGI ind Ant-Man 3.
Jeg kan anbefale den hvis du kan lide de første 2 og du er indstillet på den er mere mørk.

rene

Mega god lyd og fed film fandt kun en fejl der i hunden cosmo er hun i filmen og i tegne film og spil er det en han

Michael

Guardians er klart min yndlingsserie i marvel universet. Ser virkelig frem til hvordan det hele ender med James Gunn og hans skøre helte :)

Lotte

Jeg glæder mig virkelig til guardians 3 kommer ud. Synes klart de er nogle af de sjoveste, skøreste og mest spændende superhelte i marveluniverset

Johnuser/380510

Der er angiveligt 8 brugere der har bedømt denne film, hvordan kan man det når filmen ikke er lavet endnu?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.