Cookie- og Privatlivspolitik

Underverden 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
13.04.2023
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Underverden 2
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, 2D med Besøg, 2D YogaBio, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Filmen 'Underverden 2' er en fortsættelse til den danske action-thriller Underverden fra 2017.

Det er syv år siden, at Zaid gik i krig mod den københavnske underverden for at hævne sin afdøde bror. Hans identitet som respekteret hjertelæge og livet som familiefar er blot en svunden drøm, og i fængslet lider Zaid under savnet til sin søn Noah, som han knap nok kender.

Da en PET-agent (Birgitte Hjort Sørensen) opsøger Zaid og tilbyder ham en aftale om at blive løsladt, mod at han infiltrerer det københavnske bandemiljø, ser han sin chance til at genvinde resterne af det familieliv, han forlod. Men alt har en pris, og Zaid indser, at han nu for alvor har bragt sin søns liv i fare. For er der overhovedet en vej ud, når man først er blevet en del af underverdenen?

'Underverden 2' har igen Dar Salim i hovedrollen som Zaid, mens bl.a. Birgitte Hjort Sørensen og Abud Mustafa tilslutter sig rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (203 votes)
5.2
4.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Underverden 2' er ikke helt så skarp og overraskende som sin forgænger, men mindre kan gøre det. Ikke mindst på grund af Dar Salim, der oser af star quality." (Thomas Brunstrøm)

 • BT

  "'Underverden 2' fremstår muligvis ikke lige så overrumplende eller overraskende som etteren, men der er fuld smæk på fra start af, og det er dejligt forfriskende med en dansk film, der tør gå all in på Hollywood-action." (Kristian Dam Nygaard)

 • Ekstra Bladet

  "Fortsættelsen af 'Underverden' er endnu et bestialsk visit i indvandrerbandernes voldsspiral. Gangsterne er skræmmende autentiske, men filmen får ikke helt styret uden om om genrens klichéer." (René Fredensborg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Dar Salim leverer en pragtpræstation som desperat far i nervepirrende fortsættelse, der brutalt viser den kriminelle verdens overhængende dødsfare." (Nicki Bruun)

 • Information

  "'Underverden II' toner rent genreflag fra begyndelsen, og resultatet er en spændstigt iscenesat og medrivende gangsterfilm om en mand, spillet af Dar Salim, der forsøger at sone sine synder og få lov til at være far." (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "Fenar Ahmad rammer ikke niveauet fra 'Underverden' i 'Underverden II'." (Katrine Sommer Boysen)

 • Kristeligt Dagblad

  "'Underverden II's dilemma kan og vil langtfra det samme som i den første film. Det er i alle henseender en mere almindelig og ordinær film. Men hvis man skræller det væk, er den også en velfortalt og dynamisk tjubangfilm." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "[Dar Salim kan, red.] måle sig med nogle af de bedste i Hollywood, når det kommer til at lade knytnæverne ventilere indestængt vrede. Det står utvetydigt frem her i 'Underverden 2’' som han gør til en af de bedste danske actionfilm nogensinde." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Det er en sjælden fornøjelse at få lov til at glemme tid og sted i dansk film, men Fenar Ahmad skaber i 'Underverden II' gennemført, storladen eskapisme med den helt rigtige mængde rodfæstelse i den virkelige verden." (Mathilde Johanne Kristiansen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnny Werther Henriksen

God film med god action!

tim

Rigtig god.
Men nr 1 bedst.

Helle Grith Sommer

Filmen er ikke mindre end fantastisk !
Den har det hele : "Action, drama, vilde biljagter, skudepisoder, stærke følelser, kærlighed, konflikt og spænding"
Er vild med at den viser den fine tynde linje mellem broderskab - for hvem kan du stole på og regne med når det kommer til stykket? Hvem er ven og hvem er fjende? Og filmen viser også det svære valg mellem det rolige familieliv kontra at få ryddet op i en grum underverden...
Dar Salim - du er den nye James Bond <3
6 Stjerner herfra !

MarkusStepH

Den var ikke helt på niveau med den første film.

Det er tydeligt at actionscenerne er dét det hele handler om og der leveret filmen det meste af tiden. Kamp scenerne er rigtig spændende og godt lavet.

Dar Salim gøre det glimrende i hovedrollen især når der er action men hans karekter har slet ikke reflekteret over hvad der skete i sidste film og han løber igen hovedløst ind i nye bandeopgør uden at lære af sine fejl. Det burde han have haft tid til i fængslet. Der var 1 skud scene der ramte helt ved siden af bogstaveligtalt. Den skulle ikke have været med.

Jeg vil også gerne have set mere til skurken da de scener altid var spændende.

Hvis du kan lide den første kan jeg anbefale at se denne film også.

Andersuser/44558

Virkelig gode effekter, fede locations og ikke mindst sublimt skuespil fra Dar Salim, og de større biroller.

Anne

Virkelig en god film, det er sjældent efterfølgeren slår den første men det gør denne!

Karinauser/412423

Vanvittig god film fyldt med action, men også masser af følelser - Dar Salim spiller fantastisk og Fenar Ahmad har instrueret en stjernefilm ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.