Cookie- og Privatlivspolitik

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en fantasy, actionpræget og eventyrlig grundstemning. Den indeholder flere sekvenser med voldsomt indhold, hvor overnaturlige væsner angriber og slås mod mennesker og karakterer med magiske kræfter. Hovedkaraktererne udsættes for farefulde situationer og der indgår scener med massive ødelæggelser og eksplosioner. Da det mest dramatiske indhold imidlertid ikke er udpenslet fremstillet og fordi flere af scenerne forløses med brug af humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.03.2023
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|
Billetter

Fantasyfilmen 'Dungeons & Dragons' handler om en charmerende tyv og hans hold af dristige vovehalse, som begiver sig ud i et episk tyveri af et forsvundet relikvie.

Planen går dog helt galt, da tyveholdet løber ind i de forkerte mennesker.

Dungeons & Dragons-spillet er kendt for at udbrede rollespils-genren, hvor hver spiller påtager sig en bestemt rolle/karakter, som de agerer som gennem eventyrlige udfordringer.

Instruktørerne bag den kommende spilfilmatisering Jonathan Goldstein og John Francis Daley har tidligere stået bag komedie-hittet Game Night.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (90 votes)
5.3
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmmagasinet Ekko

  "Populært rollespil er blevet til et veloplagt action-eventyr, der underholder fra start til slut med Hugh Grant som lapset lurendrejer." (Claus Nygaard Petersen)

 • Jyllands-Posten

  "Det kendte rollespilsunivers træder ud af de lukkede værelser som veloplagt blockbuster-underholdning." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "...endnu en film, der understreger, at kombinationen af action og magi er svær på lærredet. Endnu sværere end superheltes superkræfter, der trods alt er så entydigt defineret, at superskurke kan udtænke modtræk." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "Dynamit-duoen Goldstein og Daley leverer en imponerende fantasyfilm med en god blanding af mainstream-appel og D&D-referencer, så inkarnerede fans såvel som udenforstående vil finde masser at glæde sig over..." (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Allan

Nok en af de bedste eventyr, jeg længe har set.
Den balancere humor og selve eventyret helt perfekt, efter min mening.
Gode skuespiller og virkelig godt sat sammen.
Varm anbefaling herfra

Lars

Den mangler lige den sidste kant af starquality for at komme helt op at ringe. Men ellers er det en udemærket lille film som både børn og voksne kan se sammen. Som i mange nye film er der lidt computerspil over den. Opsøg ham, få fat i den, lås den op bekæmp bossen og få et eller andet og der er ikke meget (nogen) karakterudvikling så det er rent faktisk en smule svært sådan rigtigt at få sympati for nogen og dermed blive investeret i deres skæbner. Men det overlever man fordi der er et par sjove jokes og udemærkede effekter.

Regitze

Fed film, den er flot, effekterne er flotte, historien er godt skrevet, og så er den virkelig virkelig sjov! Jeg synes at rollerne var virkelig godt castet, og det er en typisk historie om underdogs, der sejrer mod alle odds. Det er simpelthen en actionkomedie, og man behøver ikke kende noget til D&D for at nyde den. Se den!

MarkusStepH

Bedste Film i år indtil videre(ud af de 8 jeg har set).

Filmen er nærmest en ren komedie med et intensivt tempo og masser af action.

Marvel burde snuppe holdet bag kameraet. Da de lykkes med at lave en meget bedre film for det halve budget.

Castet har god kemi og derfor lander de fleste jokes. Effekterne er virkelig imponerende. Og de er meget kreative med dem.

Filmen kan godt blive lidt for plat men der blev grint højlydt i biograf salen.
Det er en film der skal ses på det største lærred muligt.
Jeg giver den 5 stjerner.

peter

Jeg er ikke en der har spillet Dungeons spillet selv , så kan man som ikke spiller,så få noget ud af filmen.
Svaret er ja.
Det er godt nok en stor verden at holde styr på men ikke desto mindre så er der fart over feltet fra start .
Man følger 4 personer som ender ud i en skattejagt med alt som hjertet kan begære, hekse , Fabel dyr , skjult skat , labyrint, trolddom,masser af kamp scener, døde der bliver vækket til live og en meget tyk drage ,alt i alt ,sjov , spændende og flotte landskaber
Kan klart anbefales også til folk der ikke er bekendt med universet
5 stjerner fra mig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.