Cookie- og Privatlivspolitik

Cocaine Bear

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
23.02.2023
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cocaine Bear
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

Filmen 'Cocaine Bear' er en thriller, baseret på en virkelig hændelse fra Kentucky i 1985, hvor man fandt en sortbjørn, der tilsyneladende var død af en narko-overdosis, efter at en lokal narkosmugler havde kastet over 30 kg kokain ud fra sit fly og ned i skoven.

Elizabeth Banks, der har instrueret Pitch Perfect 2 og Charlie's Angels, er bag kameraet som instruktør på filmen, der er hendes første thriller. 

På rollelisten finder man navne som Keri Russell (Star Wars: The Rise of Skywalker), Ray Liotta (Goodfellas), Kristofer Hivju (Force Majeure) og Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story). 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
4.6
2.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "Den autentiske historie om en amerikansk bjørn, der døde af at indtage kokain, er blevet vendt om til en kulsort komedie, hvor bjørnen myrder løs. Man skal nok være coked up for at se komikken." (René Fredensborg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "...der er bid i 'Cocaine Bear' i mere end en forstand. Man skiftevis skraldgriner og taber kæben af nogle af de mange WTF-øjeblikke." (Claus Nygaard Petersen)

 • Jyllands-Posten

  "I 'Cocaine Bear' går en bjørn på kokain amok og dræber stribevis af uskyldige mennesker. Det er en sjov idé, men der mangler både uhygge og humor i den meget skuffende katastrofefilm." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "...en forudsigelig og ulideligt humorforladt fjollekomik, der føles som ’Fargo’ fortalt som norsk folkekomedie med Fleksnes i rollen som bjørn." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Filmen er ikke god nok til sin titel, men ja, den leverer kokainbjørn og grumme dødsscener, og det er jo nogle gange, lige hvad man har brug for." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sofie quang Paaske user/1544697

Jeg syntes at filmen var rigtig god og underholdende, det er sjov fantasi de har dem der har lavet filmen. Man vil netop gerne se en psykopat Bjørn fordi man ikke ser sådan noget til hverdag eller i det hele taget i den virkelige verden. Det er også morsom at bjørnen bliver afhængig præcis ligesom vi mennesker bliver. Jeg kan godt anbefale denne komedie/ gyser

Altså en brutal cocaine bear som kommer i konflikt med
Narko gangster, park ranger og natur vejleder, nogle turister, 2 børn der pjækker fra skole en mor der leder efter dem, en ensom kriminal betjent, en bøvede bande og ligeså et klodset og uheldig ambulance crew og narko bossen himself

ALLE MINE FORVENTINGER BLEV INDFRIET

GOD FORNØJELSE

peter

Jeg havde store forventninger til filmen og de blev delvist også indfriet.
Man har i filmen brugt et plot fra virkeligheden og ganget det med 1000 .
Virkeligt er det at kokain landede ned i en skov og en bjørn prøvede at spise det .
I filmen prøver man så at vise en total afhængig bjørn
Og det er sjovt fundet på
Den kommer nu i konflikt med en masse skøre karakterer undervejs .
Narko gangster , park ranger og natur vejleder , nogle turister , 2 børn der pjækker fra skole en mor der leder efter dem , en ensom kriminal betjent ,en bøvede bande og ligeså bøvede ambulance crew en korrupt betjent og en lille hund der bare bliver efterladt .og narko bossen himself .
Sjov og ballade, men osse masser af lemlæstelse.
Mine forventninger var nok for store, men jeg var ok underholdt undervejs.

MarkusStepH

Filmen er CRAZY, rigtig brutal og overraskende sjov. Det er længe siden jeg har grint så meget.

Filmen har en masse sjove karaktere og morsomme replikker.

Der var nogle scener som var ligegyldige og unødvendige hvor man hellere vil se en psykopat bjørn myrde flere mennesker.

Bjørnen tager mere kokain ind Johnny Depp. Og den sørger for at festen ikke bliver kedelig.
Så længe man kan slå hjernen fra skal man nok blive underholdt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.