Cookie- og Privatlivspolitik

Narnia: Morgenvandrerens rejse

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
|

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' (Narnia 3) er det tredje eventyr i serien.

Edmund og Lucy Pevensie drager af sted på nye eventyr sammen med deres fætter Eustace, deres fælles royale ven, Kong Caspian, og en krigerisk mus ved navn Reepicheep.

På skibet ’The Dawn Treader’ forsvinder de ind i et mystisk maleri, der fører dem ud på en helt utrolig rejse med oplevelser og farer, der overgår deres vildeste fantasi.

Narnias skæbne afhænger af deres mission, som fører de modige rejsende til mystiske øer og en flod af guld, til konfrontationer med magiske uhyrer og fjender, og til en genforening med deres ven og beskytter, den mægtige løve Aslan.

'Narnia: Morgenvandrerens rejse' solgte 142.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (310 votes)
4.8
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den tredje Narnia-film lever med sin uskarpe historie ikke op til forgængerne og falder trods flotte effekter, ikke mindst i 3D, tungt med sin patosfyldte kristne symbolik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Historien har en behagelig rytme. Specialeffekterne er nærmest ufatteligt smukke - og dramatiske. Og især det nye ansigt, børnenes fætter Eustace (Will Poulter) giver serien nyt liv." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Holdt mig som jeg af de to første film, gør man bedst i at holde sig væk, så man ikke får ødelagt illusionen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dramaet knirker lidt mekanisk, og vi frygter ikke nok for heltene, men det er fantasy, som fungerer godt nok til, at man gider se med. Om ikke andet så fordi, at det er en verden, man selv har elsket." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... det er udført energisk og i stilen mere homogent end før. De ny teknikker spiller vellykket sammen med altmodisch illustrationsstof fra romanerne i sin tid." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "Det er en flot film, som børn og voksne kan dele med glæde og opleve sammen. Filmen demonstrerer, at Lewis ikke var så tam og onkelagtig, som kritikerne vil gøre ham til." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MarkusStepH

Endnu en udemærket film, hvis du kunne lide de andre Narnia films ville du også kunne lide denne, den var på nogen måder en del som pirates of the caribbean,
God familie at se efter en sen juleaften

Lukasuser/526558

Den svæver mellem 5-6 tror jeg, eller også 4-5-6?

Dog vil jeg, til alle her, fortælle at de faktisk ikke har sprunget nogle af bøgerne over, i hvertfald ikke hvis man kigger på den oprindelige engelske udgivelsesdatoer, men C. S. Lewis kunne ikke lide at de ikke var i korrekt kronologisk rækkefølge, så han ændrede det da en lille drengefan spurgte til det, og det blev som vi har det i Danmark :D

Lukasuser/526558

Det var en fed film, 6/6 eller måske 5/6. Rigtig god, men som altid, er bogen bedre end filmen, hvad kan man dog ellers forestille sig ? :D

3D var rigtigt godt, men jeg holder stadig fast i min mening om at 'A Chriastmas Carol/Et juleeventyr' nok havde lidt af den bedste film-3D,

MFP

Det var dejligt at være tilbage i Narnias univers. Edmund og Lucy er blevt større og skal tage ansvar. Selv deres irriterende fætter bliver man helt glad for. Skønt eventyr og god historie som man bliver revet helt med af. 3D effekterne er også rigtig gode, slev om jeg ikke er den helt store fan af dem. Rigtig god familieunderholdning til juleferien.

mette christineuser/587040

Så den med mine teenagebørn, vi var tryllebundet, måske ikke så meget over handlingen som over 3D det er helt kanon

Christianuser/698989

Der ved om den kommer med dansk tale? Min datter er vild med de to foregående....

Freja

Var inde og se den til gallapremieren igår, og filmen var fantastisk! Glæd jer(-:

Fanny

Jeg synes at det er super fedt at de laver filmen, når Disney ikke vil jeg er ret ligeglad med filmselvskabet, bare at det er en super film! Jeg var inde og se 1 og 2 på forpræmiere, så jeg glæder mig så meget til at den næste kommer. Den bliver sikkert super god, jeg er fuldstændig ligeglad med om de har lavet om på bogen! Jeg synes at de 2 første blev bedre af det de gjorde om. Ikke at jeg ikke synes at C. S. Lewis skrev en super historie. Men det bliver bare bedre nogen gange, anden gang!:)

Josefine

den er rigtig god!:-D

Diamonduser/10791

Den står på under film jeg skal se. Helt klart!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.