Cookie- og Privatlivspolitik

Plane

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
26.01.2023
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Plane
|
Versioner: se alle
2D, Action Night, Babybio, Seniorbio, Ølsmagning
|
Billetter
Plane dansk plakat

Actionfilmen 'Plane' handler om piloten Brodie Torrance, der redder sine passagerer fra et lynnedslag med en risikabel nødlanding på en krigshærget ø. Men Torrance indser hurtigt, at nødlandingen kun var begyndelsen.

Da størstedelen af passagererne bliver taget som gidsler af øens oprørere, er der kun en person, som Torrance kan regne med – nemlig den mordanklagede FBI-fange Louis Gaspare. I forsøget på at befri passagererne lærer Torrance, at Gaspare er en større hjælp end forventet.

I hovedrollen finder man Gerard Butler, der ikke er fremmed i actiongenren. Han har de seneste år medvirket i en række actionfilm som bl.a. Last Seen Alive, Greenland og Angel Has Fallen.

Butler spiller overfor Mike Colter, som er kendt som Luke Cage i serien af samme navn. Han har desuden også medvirket i film som Men in Black 3 og Extinction.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.5
3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Actionbasker om nødlandede passagerer på en fjendtlig ø cementerer Gerard Butlers status som Bruce Willis’ arvtager." (Claus Nygaard Petersen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette69

kan bare noget med action.
En helt igennem ok underholdende film

MarkusStepH

Filmen tilbyder en underholdende actionfilm. Med nogle imponerende flyscener. Det er ikke en film jeg ville se inden jeg skulle ud og flyve. Gergard Butler gøre det super godt som pilot. Der lander i en farlig situation. Hvor nødlanding var den lette del.

Saxo

Jeg har nyligt set denne actionfilm, og jeg må sige, at jeg blev underholdt af den høje intensitet og det pulserende tempo. Filmen byder på masser af spektakulære scener med explosions, jagt og fægtning, der vil appellere til fans af genren.

Men selvom filmen var underholdende, må jeg sige, at den manglede dybde og indhold. Historien var ret simpel og forudsigelig, og karaktererne var overfladiske og manglede dybde. Jeg ville have ønsket, at filmen havde mere at sige og en mere kompleks plot, der kunne have gjort den til en mere mindeværdig oplevelse.

Alt i alt vil jeg sige, at denne film er et godt valg for dem, der søger en sjov og underholdende aften med masser af action, men ikke forventer en kompleks og indholdsrig fortælling. Hvis du er en fan af genre, vil du sandsynligvis finde denne film underholdende, men hvis du leder efter noget med mere substans, vil du muligvis blive skuffet.

Mvh.
Saxo

Tehola

En god film, hvor man på intet tidspunkt keder sig.

tim

Gab spar dine penge.

peter

Hvis man er til god action så bliver man ikke snydt .
En kaptajn fra et nødlandet fly og en fange går sammen mod en lokal bande, fra en ø i det indonesiske ø hav, for at befri alle passagererne fra flyet som banden har kidnappet.
Kan det lykkes og kan en militær rednings gruppe nå frem og hjælpe dem og hvordan kommer de så væk fra øen , god underholdning

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.