Cookie- og Privatlivspolitik

Den bestøvlede kat og ønskestjernen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Animationsfilmen foregår i et urealistisk eventyrligt univers. Den indeholder mange tempofyldte scener med trusler, forfølgelser, slåskampe, eksplosioner, tilfangetagelser, forvandlinger og tryllerier, hvor hovedkarakteren i mange af scenerne er bange og i livsfare. Filmen indeholder desuden scener, hvor hovedkarakteren er truet af stærke og drabelige fjender, bl.a. af en uhyggelig rødøjet ulv. Da mange af scenerne forløses med magi og humor, og ingen kommer alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
22.12.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Puss in the Boots: The Last Wish
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), Babybio - dansk tale
|
Billetter
Den bestøvlede kat og ønskestjernen plakat

Animationsfilmen 'Den bestøvlede kat og ønskestjernen' (Den bestøvlede kat 2) er den anden solofilm om Den Bestøvlede Kat, som første gang optrådte i Shrek 2.

Den Bestøvlede Kat har fundet ud, at han har brugt otte ud af sine ni katteliv, derfor begiver han sig ud på en farefuld rejse for at finde det mytiske "Sidste Ønske" og få genskabt alle sine ni liv.

'Den bestølvede kat og ønskestjernen' følger efter den første film Puss in Boots fra 2011 og igen leverer Antonio Banderas stemmen til den orange kat på engelsk, mens Kristian Boland ligeledes er tilbage på dansk.

Manden bag den første film, Chris Miller, har skrevet manuskriptet til efterfølgeren, der instrueres af Joel Crawford, der bl.a. har lavet Croods - En ny tid.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (106 votes)
4.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Den bestøvlede kat og ønskestjernen' er en flot og uventet ambitiøs animationsfilm." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Den bestøvlede kat møder endelig Døden, og dét er forrygende – men skræmmende for mindre børn." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristian

Smuk animeret som vi kender den Bestøvlede Kat. Her er alle følelserne i spil. Den er skruet vanvittigt godt sammen, hvor alvor og humor går hånd i hånd. Vi havde vores barnebarn med, og der blev både grinet og grædt (lidt)
En vidunderlig oplevelse der klart kan anbefales.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.