Super Mario Bros. Filmen

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
06.04.2023
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Super Mario Bros. Movie
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 2D IMAX - eng. tale, 2D 4DX Dansk Tale, 2D 4DX Eng. Tale, 2D Babybio Eng. Tale, Babybio - 2D dansk tale
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Super Mario Bros. Filmen' er en animeret filmatisering af Nintendo-spillet 'Super Mario Bros.' og dens mange efterfølgere.

Blikkenslageren Mario og hans bror Luigi kæmper sig igennem rør og mærkelige skabninger for at redde prinsessen fra fangeskab.

Spilserien, der består af over 20 kapitler, har solgt over 390 mio. eksemplarer, hvilket gør den til en af de mest solgte franchises i verden.

Chris Pratt lægger stemme til Super Mario i original versionen. Spillet blev tidligere filmatiseret i den mislykkede film fra 1993.

Skal du se Super Mario Bros. Filmen?
(221 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dilek

For 1 måned siden kom jeg på kino.dk for at tjekke datoen for filmens biografpremiere. Der stod 30 marts. Nu 1 måned efter er filmen ikke en del af kinos fremtidige filmkatalog under kommende film. Hvad skyldes dette?

Jeg kan godt forstå at vi skulle beskytte børnene under coronakrisen, men den er officielt overstået, så hvorfor ikke få de store animerede biografoplevelser tilbage på det store lærred? Ja det kan godt være at det er hyggeligt at sidde som familie i sin egen stue og se en film på streaming, men det er ikke det samme som en biografoplevelse med familien

Endelig vil jeg gøre opmærksom på, at denne har være 7 år undervejs, det vil sige med en biografs lærred og lyd i tankerne, ikke coronakrisen. Derfor vil det være en skam, hvis filmen ikke fik biografpremiere.

TheDayDreamer

Jeg havde ikke de store forventninger til den nye Super Mario Bros. film, men det har dælme ændret sig efter den første trailer er kommet online! Jeg elsker hvad Nintendo og især Illumination har gjort her - at de har valgt at lave en kæmpe fanservice, og både i animationsstil, musik samt humor gå direkte efter magien fra spillene!

Jeg troede ikke jeg kunne blive så hyped på en film blot ud fra en teaser trailer, men nu er jeg bare MEGA spændt på at se mere!

Der er selvfølgelig altid haters, der vil kommentere på Chriss Pratts Mario stemme, men jeg havde absolut intet problem med den, og fornemmede endda en lille Brooklyn accent! Og Jack Blacks Bowser - WAUW!! (har endda læst at vi kommer til at høre ham synge!)

Denne film er nu på min top 5 liste for 2023!

For dem der skulle være nysgerrige, er her en video der hår i detaljer med hvilke referencer og easter eggs til spillene der er i traileren

https://youtu.be/KSRbluv0584

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.