Cookie- og Privatlivspolitik

En forunderlig verden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen, der er animeret, har en humoristisk og dramatisk grundstemning. Den indeholder en række scener, hvor filmens centrale figurer befinder sig i farefulde situationer og bliver angrebet af aggressive væsner. Da det voldsomme som regel forløses på en positiv og humoristisk måde, da hovedpersonerne er handlekraftige og det hele foregår i et urealistisk animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
24.11.2022
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Strange World
|
Versioner: se alle
Dansk tale, Engelsk tale, 2D 4DX - dansk tale, 2D 4DX - engelsk tale, 2D Eng. Tale, 3D 4DX Helaften, Babybio - dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'En forunderlig verden' handler om en uopdaget og farlig verden med fantastiske skabninger, der venter på at blive udforsket af den legendariske familien Clade.

Den eventyrlysne familie må overkomme deres interne stridigheder for at klare deres hidtil farligste, vigtigste og mest udfordrende mission nogensinde.

Den forunderlige fortælling handler om tre generationer af eventyrer - om arven fra vores forældre, og hvad vi giver videre til vores børn. Disney-filmen er skabt af folkene bag Encanto, Frost, Vaiana og Big Hero 6.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (54 votes)
2.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Med sin drømmende verden, hjertevarme familiedrama og fabelagtige eventyr er 'En forunderlig verden' på en gang fornyende og underholdende." (Kjartan Hansen)

  • Jyllands-Posten

    "Det klinger hult, når Disney kritiserer forbrugersamfundet, men 'En forunderlig verden' er blændende flot og vil underholde børnene." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "...der er flueben ved både økologisk bevidsthed, psykologisk (selv)indsigt og tolerance plus race- og kønsdiversitet, endda uden at Disneys faste familieevangelium antastes. Hvor er det dog alt sammen rigtigt. Faktisk for sandt til at være helt godt." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ziad

Kedelig og fokusere kun på hjernevaskning af børn.

Jeg synes man skal advare med, at filmen er sexualiseret, så man som forældre ved hvad man tager børn ind til.

Nathalia

Filmen er en eksplosion af farver, sjove figurer og en finurlig fortælling.

Filmen er dig kvalmende på mere end 1 måde. Primært er den kvalmende politisk korrekt en multi etnisk familie, mørk mor, lys far, lysebrun homosøn. Farmor er 'kommer videre'med en 20år yngre bodybuilder efter at farfar forlod hende for at redde verden.. selv hunden er handicappet.

Den sekundære kvalme kom af, at Nordisk films, ellers virkeligt fede 4DX sal, gentagne gange valgte at udsende så kvalmende ækel en stank, at vi måtte holde vejret for ikke at brække os.

Jesper Ørsted

"Stramge World" er problematisk på mange måder, den taler ikke til børn og via sin diversitets-og repræsentationsfokus taler den til et meget lille voksenpublikum. Filmens medvirkerne er en s.k. regnbuefamilie med et helt normal bedstefar, der har en søn, som lever i et blandet ægteskab med en trebenet hund og en homoseksuel søn. Selve historien låner kraftigt fra film som "Lost Horizon" og "Fantastic Voyage". Men der er ikke nogen spændende medvirkende, som man kan holde med. Da jeg så den engelsksprogede version til en aftenforestilling var jeg den jeg fulgtes med i biografen de to eneste i en stor sal og det er et godt billede på den eklatante fiasko filmen er. Den står pt. til at tabe i omegnen af $150 mio (1.065 mio danske kroner), desværre ikke overraskende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.