Cookie- og Privatlivspolitik

The Invitation

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
01.09.2022
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Invitation
|

Filmen 'The Invitation' handler om den unge kvinde Evie, der netop har mistet sin mor og nu er helt alene tilbage.

Hun beslutter derfor at tage en DNA test - måske der er noget familie derude et sted, som hun aldrig har kendt? Kort tid efter tager en ukendt fætter kontakt til hende, og han inviterer hende noget overraskende til bryllup i England.

Evie tager afsted og ankommer til en overdådighed uden lige og ukendte slægtninge, der tager kærligt imod hende. Det skal dog snart vise sig, at hendes slægtninge har foruroligende bagtanker med deres generøsitet, og hun bliver kastet ind i en kamp for overlevelse, efterhånden som hun afslører en makaber familiehistorie og forskruede hemmeligheder.

I hovedrollen som Evie finder man den engelske skuespiller Nathalie Emmanuel, som er kendt fra Fast & Furious 9 og ikke mindst hitserien Game of Thrones.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
2.6
2.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'The Invitation' er en gyser til alle dem, der ser Chuck Bass fra 'Gossip Girl' som en gemen sociopat, mener at Edward i 'Twilight' er en creepy stalker og ser 'Fifty Shades of Grey' som en James Bond-film fortalt fra skurkens side." (Aske Nielsen)

  • Soundvenue

    "'The Invitation' undgår lige nøjagtigt død ved pæl igennem hjertet på grund af stjernetilstedeværelsen hos hovedrolle Nathalie Emmanuel og danske Stephanie Corneliussens underholdende snob af en brudepige." (Claus Nygaard Petersen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesper Ørsted

Jessica M. Thompson har lavet en indbydende fotograferet gotisk gyser, der desværre ikke er særligt effektiv. Dens største aktiv er den lækre Nathalie Emmanuel, som via en DNA-test finder ud af, at hun har slægtnnge i England. Nærmere bestemt, velhavende slægtninge på flot gammelt herresæde, så da hun inviteres til bryllup, alt betalt, er der intet at betænke sig på. Blot viser familien at have en dyster hemmlighed. Ikke alt for vellykket gyser rettet mod et teenage publikum. Man ser gerne filmen pga Emmanuel, der er showets stjerne og ikke af ret mange andre årsager.

Brian

go film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.