The Fabelmans

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har gennemgående en rolig men seriøs stemning og er fortalt i et roligt tempo uden brug af voldsomme virkemidler på billede- og lydsiden. Der er enkelte dramatiske scener, blandt andet et realistisk skænderi som ender i et voldsomt slag. Der er desuden flere scener hvor forældre og børn er i tydelig affekt. Da scenerne er korte og det voldsomme ikke er udpenslet, og da filmen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år, og den får derfor en 11 års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
23.03.2023
| |
2 timer 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Fabelmans
|
Versioner: se alle
2D, Peter Albrechtsen Præsenterer, 2D Helaften Lukket vis, Babybio, Oscar-night, Senior, Strikkebio
|
Billetter
The Fabelmans plakat


Filmen 'The Fabelmans' er Steven Spielbergs semi-biografiske fortælling om sin egen barndom og opvækst i alderen 7 til 18.

Det er en coming of age-fortælling om en ung mands opdagelse af en knusende familiehemmelighed og en udforskning af filmkunstens kræft til at hjælpe os med at finde sandheden om os selv og hinanden.  

'The Fabelmans' trækker inspiration fra Steven Spielbergs egen barndom, og Spielberg står også selv bag manuskriptet i samarbejde med Pulitzer-vindende manuskriptforfatter Tony Kushner, som tidligere har været nomineret til Oscars for manuskripterne på Spielbergs film Lincoln og München.

Den tre gange Oscar-vindende instruktør har stået bag flere filmklassikere som bl.a. E.T., Jagten på den forsvundne skat og Schindlers liste.

Skal du se The Fabelmans?
(64 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Abdiasis

Hvornår kan man købe billetter til filmen på CinemaxX.dk?

Mikaeluser/585142

Det virker lidt grotesk, at 'The Fabelmans' først før premiere i de danske biografer 4 måneder efter den amerikanske ditto, men det er vel det klassiske scenarie med potentielle prisvinder titler, der skubbes til foråret her i DK..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.