Cookie- og Privatlivspolitik

Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let dramatisk og lettere spændingspræget grundstemning. Den indeholder flere mørke let uhyggelige scener, hvor en ondsindet karakter lyver og snyder børn. Men da disse scener hurtigt forløses, da fortællingen også indeholder humor og varme, og da hovedfigurerne er modige og upåvirkede af dramatikken, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
10.11.2022
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine
|
Versioner: se alle
2D, 2D Forpre., 2D med Besøg, 2D Særvisning, Babybio
|
Billetter
Julemandens datter 3 plakat

I den danske familiefilm 'Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine' er Lucia blevet teenager. Hun flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus og ulykkelig rektor på et stormøde aflyser julen.

Rektoren er fanget i et traume fra sin tid som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete tilbage i 1897. Med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine tager hun tilbage i tiden og finde ud af, hvad der har traumatiseret rektor.

På rollelisten finder man skuespillere som Thomas Bo Larsen (Druk), Martin Buch (Dirch) og Mia Lyhne (Klovn: The Movie).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Plottet i 'Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine' er identisk med 90 procent af alle julekalendere og -film. Hæmningsløst tyveri fra Charles Dickens hjælper ikke rigtigt på sagerne." (Thomas Brunstrøm)

  • Filmmagasinet Ekko

    "Den årlige julefilm er efterhånden en lige så fast tradition som tv-julekalenderen, og med Christian Dyekjærs julemandsdatter er vi i gode hænder." (Marcus Uhre)

  • Politiken

    "Også den tredje ombæring af 'Julemandens datter' er en okay fornøjelig julehistorie. Jeg under til fulde Christian Dyekjær, at han har haft fast arbejde som dansk films juleassistance i nogle år, men nu må det vist række." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Jeg og min familie var rigtig godt underholdt

maria

Den var virkelig god handlingen giver mening

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.