Cookie- og Privatlivspolitik

Triangle of Sadness

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i mange scener en anspændt og foruroligende stemning. Den indeholder mange dramatiske scener med uvejr, ulykker og en scene med en eksplosion. I flere af scenerne er personerne meget syge og bange. Filmen indeholder desuden en dramatisk scene med et dødt menneske, der skyller op på en strand og en ubehagelig scene, hvor en person afliver et dyr. Da ingen af scenerne er udpenslede, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
22.09.2022
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Triangle of Sadness
|
Versioner: se alle
2D, Eng. subtitles, Med besøg, Babybio
|
Billetter

Filmen 'Triangle of Sadness' handler om modelparret Carl og Yaya, der strander på en øde ø med en gruppe milliardærer og en rengøringskone.

I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt på hovedet, da det viser sig, at rengøringskonen er den eneste, der ved, hvordan man fisker.

Instruktøren Ruben Östlund modtog sin anden Guldpalme i Cannes for filmen, og han har tidligere stået bag de prisbelønnede Force Majeure og The Square.

'Triangle of Sadness' er Östlunds første engelsksprogede film, og den Oscar-nominerede skuespiller Woody Harrelson ses på rollelisten sammen med bl.a. danske Vicki Berlin og Zlatko Buric.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (120 votes)
4.4
4.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "Aldrig har man set så meget bræk i en enkel film, aldrig er mandemodeller blevet gjort mere til grin i bar overkrop, aldrig er en diskussion om en restaurantregning taget så langt, og aldrig er kapitalismen og magthierarkier spiddet sjovere." (Michael Solgaard)

 • Ekstra Bladet

  "'Triangle of Sadness' er (også) den slags satire, hvor man ikke helt ved, om man skal grine eller græde. Östlund har et fascinerende blik for menneskets forstilte magtspil, især i den kreative klasse." (René Fredensborg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere." (Lee Marshall)

 • Politiken

  "Mens bræk og lort sprøjter ud af de superrige i 'Triangle of Sadness', vælter ordene ud af Ruben Östlund, der overkommenterer sin satire, så den mister en del af energien." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Til gengæld flyver de 150 minutters morskab afsted, så man ikke engang når at overveje at kigge på uret. Og det er imponerende, at Östlund igen formår at sætte så mange skibe i søen – og velvilligt lader mange af dem sejle deres egen sø – uden at sætte sammenhængen over styr." (Jacob Ludvigsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Var okay underholdt

Anne

Det er den bedste film jeg længe har set

Robert

Ok sjov nogle gange. Men bliver meget lang. Ku være korete ved stranden.

H. I.user/305713

Den er aaaaaalt for lang, og det er som om filmen/instruktøren føler han skal banke filmens budskab ind i publikums hoveder, for ellers “kan de nok ikke forstå det”.
Man forstår det efter 5 minutters film.
Man er klar over hvad slutningen skal betyde der sker, men hvorfor så pludselig/abrupt slutning? Måske det er fordi den ikke KAN bære mere fokus.
Nå, men i hvert fald en oplevelse, og udmærkede skuespillere (men ikke fantastiske)

MOONuser/316583

Simpelthen årets bedste film jeg har set! En film der er både sjov, underholdende og samtidig har noget på hjertet og kommer med interessante emner som, kapitalismen , magt og menneskelige relationer . Var underholdt fra start til slut.

Peter Hansen

Jeg havde virkelig glædet mig til at se denne film, men må erkende at jeg blev noget skuffet. Den er usædvanlig langtrukken, med et noget absurd plot. Den ene stjerne for den for de mest absurde og virkelig realistiske opkast scener. Den får stjerne to for Vicki Berlin og den tredje stjerne for Zlatko. De to redder filmen.

jesperuser/367584

Jeg har aldrig, ALDRIG, set en mere kedelig, ligegyldig og langtrukken film.....den er een stor Tour de force i langtrukken dvælen ved de mest ligegyldige detaljer og overgearet "dilettant-skuespil/-manuskript", hvor alt partout skal skæres ud i (tommetykt-) pap....
Mest af alt minder filmen om et FOF-aftenskolehold i Eksperimental teater som har fået stukket et kamera i hånden for at filme deres usammenhængende & urealistiske fjollerier.
Skuespillere og instruktør har sikkert haft det super sjovt under optagelserne - men som beskuer/filmgænger havde jeg fået mere berigelse, kulturelt og åndeligt, ved at se våd maling tørre end at se denne film.

Pia

Manden og kvindens skæve forhold/rettigheder er super godt beskrevet, især i starten. For lang. De rige svin er for stereotypt/banalt beskrevet, ærgerligt at den dimension er med. Jeg kunne ønske mig mand/kvinde-temaet udfoldet i langt højere grad.

Randiuser/746460

Glimrende præstationer især af de to danske skuespillere. Og filmen er med kvaliteter, ikke mindst humor. Filmen blev lidt for lang, hvor gentagelser “skæres ud i pap”. Vicki B. fortjener samme internationale succes, som Claes Bang fik med Square.

Spidermanuser/166287

Fin film fra Ruben. Der sker altid noget og denne gang tåkrummende gæster med hver deres historie kombineret med et fedt Crew

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.