Cookie- og Privatlivspolitik

Mrs. Harris Goes to Paris

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og indeholder ingen skræmmende elementer.

Se mere på medierådet.dk
20.10.2022
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mrs. Harris Goes to Paris
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter
Mrs. Harris Goes to Paris plakat

I det britiske drama 'Mrs. Harris Goes to Paris' forelsker rengøringsassistenten Ada Harris sig inderligt i en udsøgt Dior-kjole.

Hun beslutter sig for derfor for at sætte alt ind på at købe den: Hun tager ekstraarbejde, sulter sig og kaster sig ud i gambling for at opfylde sin drøm. Da hun endelig kan begive sig ud på sit eventyr til Paris, bliver det et vendepunkt, som ikke kun vil ændre hendes syn på sig selv og omgivelserne, men også Dior-huset vil forandre sig for evigt.

Lesley Manville fra Den skjulte tråd ses i rollen som Ada Harris, og hun spiller overfor bl.a. Jason Isaacs, Isabella Huppert og Anna Chancellor.

'Mrs. Harris Goes To Paris' er baseret på den amerikanske forfatters Paul Gallicos roman af samme navn. På dansk udkom det litterære værk første gang i 1960 med titlen 'Mrs. Harris ta'r til Paris'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.3
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Nu og da virker den som en reklamefilm for Dior, men den er seværdigt underholdende ud fra Umberto Ecos gamle regel om, at to klichéer er til grin, men hundrede er bevægende." (Bo Tao Michaëlis)

  • Information

    "'Mrs. Harris Goes to Paris', der handler om den midaldrende rengøringsdame Ada Harris, som tager til Paris for at købe en Dior-kjole, er en endog meget charmerende film om at følge sine drømme – og om at behandle andre mennesker ordentligt." (Christian Monggaard)

  • Jyllands-Posten

    "Trænger du, kære læser, til et stort, lunt filmisk kram her, hvor efterårskulden begynder at sætte ind, er 'Mrs. Harris Goes to Paris' et vældig godt bud..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hanneuser/309358

En rigtig god reel-good film i en tid, hvor der ellers ikke er meget at grine af udenfor biografens mørke historie fortælling. En film om drømmeren, der tør ikke blot at drømme, men også gøre noget ved det og som ender, imod alle odds, at leve drømmen for én aften. Og det af alle steder i “Battersea Town Hall”.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.