Cookie- og Privatlivspolitik

Ticket to Paradise

Tilladt for alle
Filmen er en romantisk komedie og indeholder scener med voksne, som mundhugges og optræder i lettere skænderier. Den indeholder desuden korte scener hvor folk kommer lettere til skade. Eksempelvis får en karakter et sår efter et delfinbid og en karakter bliver dårlig efter et slangebid. Da sekvenserne er korte og ingen ses komme alvorligt til skade og fordi det let dramatiske indhold forløses med humor vurderes filmen samlet set ikke til at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
15.09.2022
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ticket to Paradise
|
Versioner: se alle
2D, 4K, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Den romantiske komedie 'Ticket to Paradise' har Julia Roberts og George Clooney på rollelisten, hvilket er stjernernes femte samarbejdet efter bl.a. Ocean's Eleven

I filmen spiller Clooney og Roberts et fraskilt par, der rejser til Bali, hvor deres datter skal giftes med en mand, hun næsten lige har mødt. Undervejs slår de sig sammen for at forhindre deres datter i at begå samme fejl, som de mener, de begik 25 år tidligere.

'Ticket to Paradise' er instrueret af Ol Parker, som tidligere har stået bag ABBA-musicalen Mamma Mia! Here We Go Again.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
3.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "For første gang i 20 år er Julia Roberts med i en af de romantiske komedier, der søsatte hendes karriere. Men desværre er den romantiske komedie hverken særlig romantisk eller særlig sjov." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Børsen

  "Forholdet mellem grin og sjov på den ene side og tårer og hjertevarme på den anden side finder aldrig den rigtige balance." (Michael Solgaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Instruktør Ol Parker har udtalt, at filmen ikke ville eksistere uden Julia Roberts og George Clooney. Man fornemmer da også, at det at bringe de to stjerner sammen har vægtet højere end selve fortællingen." (Jonathan Lebeda)

 • Information

  "Der er ikke én eneste overraskelse eller original tanke i den romantiske komedie 'Ticket to Paradise', men den byder på sjovt skuespil af både Julia Roberts og George Clooney." (Christian Monggaard)

 • Politiken

  "...Julia Roberts og George Clooney ser ud til at have nydt opholdet på Bali [...], og så er det jo svært ikke i et eller andet omfang at gøre det samme. Også selv om den opdaterede opskrift ikke er nær så vaks i dialogen som screwballkomedierne i Hollywoods storhedstid." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "Jeg hader at se Clooney og Roberts vælge så fantasiløs og tilbageskuende en film til deres genforening. 'Ticket to Paradise' er ublu nostalgisk, navlepillende og fuldstændig uinteresseret i den verden, den eksisterer i." (Johanne Høgfeldt)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Spidermanuser/166287

Tag den for underholdningens skyld

Torben

Julia Roberts og George Clooney i samme film. Wow....men der slutter den desværre også. For når begejstringen over at se de to verdensstjerner sammen har lagt sig, er der ikke andet tilbage end en lidt flad komedie, du bestemt ikke behøver gå i biografen for at se eller for den sags skyld, behøver leje på streaming tjenesterne. Filmen kommer formentlig i biblioteket hos ViaPlay eller Netflix om et år og så kan du se den der. Synd og skam, for det kunne have været så fantastisk med de stjerner på rollelisten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.