Cookie- og Privatlivspolitik

Dragon Ball Super: Super Hero

Tilladt for børn over 11 år
Animationsfilmen har en actionpræget grundstemning og foregår i et meget højt tempo. Den indeholder en række voldsomme og hektiske kampe mellem forskellige figurer og meget truende monstre. I den forbindelse ses der lidt blod, et monster mister en legemsdel og det er uklart hvorvidt en central figur dør. Da filmen foregår i et animeret univers langt fra virkeligheden, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
08.09.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doragon boru supa supa hiro
|
Versioner: se alle
2D - org. tale (m/ danske undertekster), 2D IMAX - org. tale (m/ danske undertekster), 2D 4DX
|
Dragon Ball: Superhero

Den japanske animationsfilm 'Dragon Ball Super: Super Hero' handler om Piccolo og hans tidligere elev Gohan, der begiver sig ud på en mission for at redde verden fra den famøse Red Ribbon Army. 

Filmens manuskript er skrevet af den populære mangategner Akira Toriyama, som er skaberen af Dragon Ball-universet og dets populære karakterer. 

'Dragon Ball Super: Super Hero' er den anden film i 'Dragon Ball Super'-serien, og kommer efter Dragon Ball Super: Broly fra 2018. 

Filmen vises i biografen med original tale med danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
5.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans." (Jonathan Lebeda)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PikaLink91

Sammenlignet med de gamle film der varede 45 og basalt set bare gik igang med kampene med det samme uden rigtig at have historie eller historie opbygning, så er nyere tids DragonBall film endelig kommet ind i kampen med at prøve at fortælle en historie, der ikke bare er "villain of the week".

På den front, kan man i Super Hero godt mærke at de prøver, idet første akt af filmen fokuserer på at Piccolo infiltrerer den nye Red Ribbon hærs base for at finde ud af, hvad de er ude på, da han i starten af filmen bliver angrebet af en af deres nye cyborgs. Jeg føler dog stadig, at der er lidt vej endnu, da filmen føles som om den springer 2 akt over, og i stedet har hvad der føles som TO 3 akter, idet vi nærmest ikke har noget build-up til det endelige klimaks. Nej, vi introducerer vores skurke, så klipper vi væk til at se hvad Son-Goku, Vejita og Broly går og laver, og så klipper vi tilbage til selve filmen hvor den store kamp går igang. Det er som om, at der mangler noget i midten der. Som om filmen går fra A til C og springer B over. Son-Goku og Vejitas lille træningskamp er for den sags skyld totalt unødvendig for historien, og tjener kun, udover fanservice og at se hvad de går og laver i mellemtiden, til at trække filmens spilletid ud.

Når DET så er sagt, når den store kamp mellem vore helte og de nye androider forestår, så er det et spektakulært aktionbrag uden lige, som jeg, til trods for min ærgelse over at filmen kun bliver vist på originalsproget japansk og ikke den dubbede engelske version, er glad for at jeg alligevel valgte at tage ind og se på det store lærred. Før filmen begynder reklamerer de som altid for den imponerende lyd deres IMAX sal kan producere, og ingen film jeg hidtil har set har demonstreret det bedre, end når DragonBall karaktererne skriger af deres lungers fulde kræfter, og skærmen bogstaveligt talt EKSPLODERER af de massive altødelæggende kampe disse deltager i.

Det kan godt være historien haltede, og at jeg hader hele "løgneren der bliver afsløret"-clichéen, da jeg synes det er et svagt setup, men når den store finale kamp går igang og karakterer forvandler sig og skyder til højre og venstre med energikugler og des lige, alt sammen med spektakulær koreografi, så kan man virkelig se at Toeis animatorer stadig kan deres kram.

Filmen får derfor 4 fra mig, da 4.5 ikke var en mulighed. Fede kampe og fedt at opleve den i biografen med jordrystende lyd, men virkelig svag historie (der dog havde sine øjeblikke), og det med, at det føles som om de springer 2 akt over.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.