Cookie- og Privatlivspolitik

Batman & Robin (1997)

|
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman & Robin
|

I 'Batman & Robin' kaster den kappeklædte forkæmper for lov og orden sin skygge over Gotham City. Denne gang med Robin ved sin side.

Sammen skal de forsøge at bekæmpe Mr. Freeze og Poison Ivy, der har planer om at forfryse hele Gotham City.

'Batman & Robin' er instrueret af Joel Schumacher og fortsætter i samme univers som Batman Forever. Chris O'Donnell vender tilbage til rollen som Batman, men Val Kilmer erstattes af George Clooney som Batman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (48 votes)
2.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Super fed film

Julie

Filmen har både gode og dårlige detaljer. Det sjove ved filmen er Arnold Schwarzeneggers is-ordspil og alle de gange hvor Bane gentager det som de andre siger og scenen hvor Mr. Freeze prøver at lære sine håndlangere at synge sangen "Jeg er hr. hvid jul" og Bat kreditkortet. George Cloony spiller en endnu sødere Batman end Val Kilmer og Michael Gough spiller en klog Alfred der giver Batman råd om hvordan han kan lære at stole på Robin. Chris O'Donnel spiller en lige så god Robin som i Batman forever og Uma Thurman er smuk og fjollet som Poison Ivy. Arnold får grinet diabolsk som Mr. Freeze. Alicia Silverstone spiller en ung og sød Batpige som er Alfreds niece i stedet for at være datter af Politichef Gordon, som spiller en lille rolle i filmen. Den dårlige ting ved filmen er scenen hvor scenen hvor Bane hvor skabt. Den scene kan godt være uhyggelig hvis man ikke har set den før. jeg giver filmen tre stjerner.

Batgirl.

Giver ingen mening at poison ivy og Mr Freez slår sig sammen. Den ene vil omdanne Gotham til et utopia af Blomster mens den anden vil Fryse Gotham til en isterning. Bane mener mest af alt om et dyr som bare parer ordre. Eller også er han forgiftet af poison ivy og er hendes slave.

Den tag ikke Batman universet seriøst. Men man kan altid sætte den på hvis man mangler et godt grin. Frosty og den replik kan jeg bare ikke lade være med at grine af.

Emil

En af de dårligste superhelte film jeg har set, og en af de dårligste film jeg har set. Alle i den her film spiller deres roller dårligt. Den her film er kun lavet for at sælge legetøj.

Nikolaj

Arnold Schwarzenegger spiller ringe, og filmen er ringe.

Den skulle aldrig havde blevet lavet.

Michael

Som mange af brugerne har skrevet herinde, er dette vel nok den dårligste Batman film, der er lavet. Filmen tager ingenting seriøst hverken persontegningerne eller plotmæssigt. Samtidig er det en manuskript, der så fyldt med klicheer rent replikmæssigt, at det næsten ikke kan blive værre. et eksempel på dette.
Mr. Freeze "What killed the dinosaurs... the ice age.
Denne replik får det stadig til, at løbe koldt ned ad nakken på mig... og det er ikke på den gode måde. Så alt i alt skal man for sin egen skyld undgå denne film.

Lars Michael

Ikke noget af råbe hurra for,men man skal se alle batman film,men den her er nok den dårligste af dem.George Clooney spiller ikke godt som batman.

Frank

Elendig

S. Rico

Jeg var ret vild med denne film tilbage i 90’erne. Det er som sådan ikke en god film. Men der er bare så mange sjove karakterer med, at det er vildt underholdende.

Wayne

Parodi på en Batman film, men alligevel sjov at se. Meget farvestrålende. Arnold og Clooney i deres måske dårligste roller, nogensinde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.