Cookie- og Privatlivspolitik

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, eksplosioner og mennesker, der forfølges og dræbes Der er endvidere scener med chokeffekter, skræmmende skikkelser og onde kræfter. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers med actionvold, og da den også indeholder positive forløsninger, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.05.2022
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio
|

Superheltefilmen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' (Doctor Strange 2) er efterfølgeren til Marvels Doctor Strange fra 2016.

I filmen kommer Marvels mægtige troldmand på overarbejde, da den unge pige America Chavez jages af en mystisk skabning på tværs af universer. 

Doctor Strange forsøger at hente hjælp hos den magiske Wanda Maximoff aka Scarlet Witch (fra flere Avengers-film og tv-serien WandaVision) og troldmanden Wong, der sammen begiver sig ud på en rejse på tværs af multiverset, hvor Strange kommer til at ansigt til ansigt med sig selv - bogstavelig talt.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vil bygge videre på konceptet omkring multiverset, der spillede en central rolle i Spider-Man: No Way Home, og udvide grænserne mere end nogensinde før.

Instruktørstolen indtages af den erfarne Sam Raimi, der både har stået bag den originale Spider-Man-trilogi og Evil Dead-filmene, mens manuskriptet er forfattet af manden bag Marvel-serien Loki.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (171 votes)
4.5
3.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er måske en stramning at sige, at Marvel er ved at miste magien, men den 28. film i det tilsyneladende uopslidelige univers rammer ikke rigtigt de store følelser og bliver næsten lidt kedelig til sidst. Der er simpelthen for mange, der kaster magiske lyskugler på hinanden i den nye Marvel-film. " (Thomas Brunstrøm)

 • Børsen

  "Hvad filmen vil fortælle, er svært at blive klog på. Instruktøren, Sam Raimi, der også instruerede de tre første “Spiderman”-film, har vel først og fremmest en lyst til at skabe god underholdning. Men desværre er for meget ikke altid det rigtige. Her ender man mest med ondt i hovedet." (Michael Solgaard)

 • Filmland P1

  "[Filmen] er i det hele taget bedst, når filmen leger løs som i scenen, hvor to udgaver af Doctor Strange slås med musikalske noder. Det er madness, helt afgjort, først og fremmest filmisk fis og ballade, hvilket er typisk for 'The Multiverse of Madness'. Der mangler en skarpere historie for at tæmme Multiverset og gøre det til mere end bare et fortælletrick." (Per Juul Carlsen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Men på trods af den følelsesmæssigt flade fornemmelse er det en medrivende fornøjelse at se Marvels kedeligt kompetente kræfter syre helt ud i multiverset." (Frederik Hoff)

 • Information

  "Det er den rene heksejagt i Sam Raimis nye superheltefilm, ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ [...] Sam Raimis nye film om troldmanden Doctor Strange er både underholdende og udmattende. (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "'Dr. Strange in the Multiverse of Madness' er alt, hvad man kan forvente af en Marvel-basker. Man skal ikke fortabe sig i plotdetaljer, men hengive sig til underholdningen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Med Sam Raimi bag kameraet havde Marvel chancen for at forny franchisens filmsprog, men selv i et plot med et multivers af forskellige verdener, synes fantasien uendeligt endimensionel." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ er bestemt ikke nogen perfekt superheltefilm. Men [det er] ikke desto mindre forbistret svært ikke at blive revet med på rutsjebaneturen." (Lise Ulrich)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristian

Bedre end nummer 1 :)

Husk POPKORN :))))))

Kristian

Super god Fantastisk Film…
Som er bedre end nummer 1….
Se den og bliv glad :)
Husk Popkorn :)

Heidi

Speciale effekterne fantastiske, men desværre er historien rodet og uinteressant. Spild af tid og penge. Kan ikke anbefales. Er ellers super fan af marvel og ikke mindst doctor Strange.

Domie Homie

Jeg bakker andre op om, at 11+ er lavt sat. Men det er synd, fordi det når aldrig at blive helt farligt, til at man kan kalde det for en gyser :-/
Jeg havde nok lidt for høje forventninger til filmen. Den er i starten typisk Marvel, men tager en drejning over i noget nyt man ikke før har set, hvilket er ret fedt, men forventninger bliver ikke forløst. Det er stadigvæk katten efter musen, og omvendt.
Filmen er for meget ‘’endnu én i rækken af marvelfilm’’ fyldt med klichéer, gys eller ej, mens man venter på noget helstøbt, seriøst og gennemført ala infinity war, civil war eller endgame. Jo - karaktererne udvikler sig, men denne film ender desværre som offer i forsøget på at lave en gyser - fordi det bliver for useriøst.
Dette var min første 3D film i over 3 år - hvilket jeg ikke skulle have gjort. Det var ikke det værd. Effekterne var fede nok i sig selv.
Den får en anbefaling, men jeg vil sige at den sælger sig bedre på traileren. Den fjerde stjerne er bonus for filmens sidste 30 minutter, hvor den alligevel overrasker lidt ;-)

Jen Headuser/1439276

Det her er sgu ikke en familiefilm.
Der er ikke noget blodbad, nej, den indeholder lidt af Marvel’ sædvanlige humor, ja, men den er også pænt voldsom, og ret grafisk i sin måde at portrættere død og ødelæggelse på sammenlignet med nogen anden MCU film. Det er bestemt en gyserfilm med en tung og dyster drejning på “katten-efter-musen” legen.

Det er svært at gå i detaljer i en anmeldelse uden at spoile, da selv den mindste detalje, spiller en stor rolle i filmens og MCU’s overordnede billede.

Jeg kunne godt have ønsket mig en mere nuanceret slutning, taget i betragtning af at vi lige har brugt 2 timer på at se en favorit karakter skrive sit eget navn ind i historiebøgerne blandt de mest sadistiske filmkaraktere - dog med en personlig motivation, som faktisk giver mening, hvis man har fulgt med i tidligere film. Det er af denne grund, jeg personligt mener, at filmen kunne have haft en lidt bedre slutning.

Hvorvidt Doctor Strange: Multiverse of Madness ligger på 4 eller 5 stjerner, kommer visning nr.2 til at afgøre. Men det er bestemt en underholdene film, dog en film der kommer til at dele vandene, og bestemt en film du skal se med så lidt viden omkring handlingen som overhovedet muligt (samt se den med nogle lidt lave forventninger)

David

Filmen er i sig selv super god, men starter man som nyere Marvel fan, skal man nærmest have set alle filmene i obligatorisk rækkefølge, for at kunne forstå filmen.

Under filmen bliver der draget utroligt mange paraleller til Wanda Vision, samt What If, og personligt føler jeg, at det er serier man skal have set, inden selve filmen.

Pernille

En virkelig forfærdelig film, der synes at lægge Marvel mere eller mindre i graven. Og aldersgrænsen er på ingen måde retvisende.

MarkusStepH

Mine forventninger var store og de blev indfriet. Selvom filmen ikke forgik som jeg havde regnet med.

Filmen har et intens tempo så det er bare med at følge med.

Cumberbatch gøre det fantastisk, han skal virkelig sælge denne bizare historie.
America Chavez er en spændende karekter som jeg håber får sin egen film.
Filmen har utrolige effekter.

Du kommer ud på en bizar rejse Multiverse er et fascinerende concept som jeg håber bliver mere udforsket.

Filmen starter utroligt stærkt men slutningen er lidt rodet.
Jeg er stadig interesseret i hvad fremtiden byder på.

3D var rimelig unødvendig men den virket i perioder.

Filmen er ikke for børn og sarte sjæle.
Jeg kan klart anbefale den i IMAX

Catharina

Det vær meget underholde, og elsker hvordan den vær lavet.❤️

Daniel

Jeg var ganske godt underholdt. Den var mærkelig men det passede perfekt til den film. Fede effekter og ret godt skuespil

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.