Cookie- og Privatlivspolitik

C'mon C'mon

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har i de fleste scener en overvejende positiv stemning. Den indeholder dog scener med uoverensstemmelser og skænderier og scener, hvor personerne er bange eller kede af det og græder. Da scenerne er af kortere varighed og fremstillingen er afdæmpet, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
21.04.2022
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
C'mon C'mon
|

Filmen 'C'mon C'mon' handler om den midaldrende radiojournalist Johnny, spillet af den Oscar-vindende Joaquin Phoenix.

Johnny er i gang med at indspille en reportage om børns forhold til forskellige ting i livet: venskaber, familie og samfundet omkring dem. Men hans eget liv bliver vendt op og ned, da han får ansvaret for sin lille nevø Jesse.

Godt nok har Johnny erfaring med at tale med børn til sine radioindslag, men han har aldrig selv haft børn, så i løbet af de dage, han er sammen med Jesse, lærer han, at børns behov, bekymringer og glæder er anderledes, men ikke mindre vigtige end en voksens.

Joaquin Phoenix har den kærlige hovedrolle som Johnny, der er en diametral modsætning til rollen som Joker, der indbragte skuespilleren en Oscar-statuette i 2020.

Unge Woody Norman er et fund i rollen som Jesse, mens Gaby Hoffman fungerer som det feminine modspil i rollen som Johnnys søster, Viv.

Filmen er instrueret af Mike Mills, der blev nomineret til en Oscar for manuskriptet til Alletiders kvinder, og han er også kendt for den Oscar-vindende film Beginners. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (43 votes)
4.8
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Joaquin Phoenix stråler i en stilfærdig rolle som en onkel, der bliver tvunget til at være sammen med sin excentriske, lille nevø i en film, der er rørende uden at være sentimental." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Pragtfulde scener er der nok af. Og skuespillet mellem Phoenix, Hoffmann og Norman er helt i top. Men måske Mills skulle lytte til det ene barn, der under rulleteksterne forklarer, at nogle forældre vil snakke om følelser hele tiden. Og at det godt kan blive for meget." (Samina Yasmin Jakobsen)

 • Filmland P1

  "Den føler sig forsigtigt frem. Den mærker efter. I stedet for at smide om sig med pointer og pegefingre. Det er særligt. [...] Smut så ind og se 'C’mon C’mon'." (Per Juul Carlsen)

 • Information

  "Ja, 'C’mon C’mon' er en feelgoodfilm om en onkel, der må passe sin nevø i en krisesituation. Men den er så meget mere. Fuld af kosmiske perspektiver, uventet humor, psykologiske dybder og filosofiske højder. Og hovedrollerne er besat af en genial niårig og en storunderspillende 46-årig oscarvinder." (Ralf Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er umuligt at tage øjnene fra Joaquin Phoenix, der spiller på helt nye nuancer i Mike Mills' enestående 'C’mon C’mon'." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Mike Mills har lavet en vidunderlig og eftertænksom film om faderrollen og tilværelsens tvetydighed, som aldrig lukker sig om sig selv, men bliver ved og ved og ved med at opfordre os til at stille spørgsmål." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "Joaquin Phoenix er fremragende som kærlig, introvert radiovært i Mike Mills knuselskelige indiedrama om isolation, ensomhed og familie." (Jakob Freudendal)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christoph

Denne film er så smukt, smukt, smukt, man kommer ud af biffen og er et helt andet sted hen... fortryllet væk, alt går i opløsning og det eneste som er tilbage er kærlighed. Verden er et godt sted at være... måske den bedste vi har.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.