Cookie- og Privatlivspolitik

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med drabelige kampe, eksplosioner og mennesker, der forfølges og dræbes Der er endvidere scener med chokeffekter, skræmmende skikkelser og onde kræfter. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers med actionvold, og da den også indeholder positive forløsninger, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
04.05.2022
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, Babybio
|

Superheltefilmen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' (Doctor Strange 2) er efterfølgeren til Marvels Doctor Strange fra 2016.

I filmen kommer Marvels mægtige troldmand på overarbejde, da den unge pige America Chavez jages af en mystisk skabning på tværs af universer. 

Doctor Strange forsøger at hente hjælp hos den magiske Wanda Maximoff aka Scarlet Witch (fra flere Avengers-film og tv-serien WandaVision) og troldmanden Wong, der sammen begiver sig ud på en rejse på tværs af multiverset, hvor Strange kommer til at ansigt til ansigt med sig selv - bogstavelig talt.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' vil bygge videre på konceptet omkring multiverset, der spillede en central rolle i Spider-Man: No Way Home, og udvide grænserne mere end nogensinde før.

Instruktørstolen indtages af den erfarne Sam Raimi, der både har stået bag den originale Spider-Man-trilogi og Evil Dead-filmene, mens manuskriptet er forfattet af manden bag Marvel-serien Loki.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (161 votes)
4.5
3.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er måske en stramning at sige, at Marvel er ved at miste magien, men den 28. film i det tilsyneladende uopslidelige univers rammer ikke rigtigt de store følelser og bliver næsten lidt kedelig til sidst. Der er simpelthen for mange, der kaster magiske lyskugler på hinanden i den nye Marvel-film. " (Thomas Brunstrøm)

 • Børsen

  "Hvad filmen vil fortælle, er svært at blive klog på. Instruktøren, Sam Raimi, der også instruerede de tre første “Spiderman”-film, har vel først og fremmest en lyst til at skabe god underholdning. Men desværre er for meget ikke altid det rigtige. Her ender man mest med ondt i hovedet." (Michael Solgaard)

 • Filmland P1

  "[Filmen] er i det hele taget bedst, når filmen leger løs som i scenen, hvor to udgaver af Doctor Strange slås med musikalske noder. Det er madness, helt afgjort, først og fremmest filmisk fis og ballade, hvilket er typisk for 'The Multiverse of Madness'. Der mangler en skarpere historie for at tæmme Multiverset og gøre det til mere end bare et fortælletrick." (Per Juul Carlsen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Men på trods af den følelsesmæssigt flade fornemmelse er det en medrivende fornøjelse at se Marvels kedeligt kompetente kræfter syre helt ud i multiverset." (Frederik Hoff)

 • Information

  "Det er den rene heksejagt i Sam Raimis nye superheltefilm, ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ [...] Sam Raimis nye film om troldmanden Doctor Strange er både underholdende og udmattende. (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "'Dr. Strange in the Multiverse of Madness' er alt, hvad man kan forvente af en Marvel-basker. Man skal ikke fortabe sig i plotdetaljer, men hengive sig til underholdningen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Med Sam Raimi bag kameraet havde Marvel chancen for at forny franchisens filmsprog, men selv i et plot med et multivers af forskellige verdener, synes fantasien uendeligt endimensionel." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ er bestemt ikke nogen perfekt superheltefilm. Men [det er] ikke desto mindre forbistret svært ikke at blive revet med på rutsjebaneturen." (Lise Ulrich)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benjamin

Doctor Strange in the Multiverse of Madness er en rutsjebanetur, og jeg havde en fantastisk tur

Nico

hvor lang tid kører dr. strange in the multiverse of madness i biografen?

Nico

er dr strange in the multiverse of madness en helaftensfilm ifølge jer?

Daniel Bentien

Hej Nico

Nej, jeg tror ikke, at der er nogen biografer, der kategoriserer Doctor Strange in the Multiverse of Madness som helaftensfilm. Den varer lige over 2 timer, og man skal gerne op omkring 3 timer, før vi taler helaftensfilm.

Mvh Daniel

Nanna

Kan vi købe biletterne imorgen?

Daniel Bentien

Desværre ikke helt endnu. Billetterne sættes til salg den 20. april kl. 10.00.

https://www.kino.dk/nyheder/2022/04/forsalg-paa-kinodk-doctor-strange-mu...

Mvh Daniel

Daniel Bentien

Billetterne sættes til salg den 20. april kl. 10.00.

https://www.kino.dk/nyheder/2022/04/forsalg-paa-kinodk-doctor-strange-mu...

Mvh Daniel

Abdiasis

Hvornår begynder billetforsalget til filmen?

Daniel Bentien

Billetterne sættes til salg den 20. april kl. 10.00.

https://www.kino.dk/nyheder/2022/04/forsalg-paa-kinodk-doctor-strange-mu...

Mvh Daniel

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.