Cookie- og Privatlivspolitik

Those Who Wish Me Dead

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme overfald, torturlignende trusler, slåskampe, ildebrande, skyderier og koldblodige drab. Da flere af klippene er meget voldsomme og ekstremt blodige, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
17.06.2021
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Those Who Wish Me Dead
|

Thrilleren 'Those Who Wish Me Dead' har Angelina Jolie (Maleficent, Changeling) i hovedrollen som faldskærmsbrandmanden Hannah.

Hannah er tynget af skyld over en fejl, som hun begik, der førte til tabet af tre menneskeliv. I Montanas vildmark møder hun en ung dreng, der er på flugt efter han har været vidne til et brutalt mord.

Hun forsøger nu at beskytte ham fra de to mordere og en skovbrand, der truer med at fortære dem alle.

'Those Who Wish Me Dead' er baseret på Michael Korytas roman af samme navn, og instrueret af Taylor Sheridan, som tidligere har skrevet manuskript til bl.a. Sicario og Hell or High Water. Mens han også er skaber af den meget populære Kevin Costner-serie 'Yellowstone'.

Angelina Jolie har udtalt om Sheridan, at han har en helt unik stemme i amerikansk film lige nu, og at hun gerne ville være i det univers, han skaber, sammen med ham.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "... jeg kan invitere jer tilbage til 1990'erne i selskab med actionfilmen 'Those Who Wish Me Dead'." (Per Juul Carlsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Selvfølgelig skal Angelina Jolie være med i en Taylor Sheridan film. Det giver god mening, da de to forekommer at have samme værdisæt mht. samfundssind, miljø, og udsatte mennesker.

Jolie spiller her en brandmand, der til daglig bekæmper skovbrande – men som også får brug for andre talenter, da hun krydser vej med en dreng, der er på flugt fra et par mordere.

De to hitmen spilles herligt modbydeligt af Aiden Gillen og Nicholas Hoult. Det bliver aldrig helt klart fortalt, hvorfor det er så vigtigt for dem at fange drengen. Filmen fokuserer i det hele taget meget lidt på plot. Det er noget med, at drengens far ved noget om en forbrydelse, som han ikke burde vide. Og det er sådan set det hele.

Til gengæld er der masser af intens spænding og en virklig flot billedside. Vi befinder os i Montanas øde skovområder, og kameraet elsker at panorere hen over den smukke natur. Dette landskab danner scenen for det meste af filmen, som byder på desperat flugt, jagt, og hvad der ellers hører til i en klassisk katten-efter-musen actionfilm.

TheDayDreamer

Jeg havde ingen anelse om den her, men så idag traileren til den, og den ser faktisk rigtig god ud!

Jeg har længe været fan af instruktøren Taylor Sheridan (takket være hans fænomenale serie "Yellowstone"), og den her film ser ud til af have hans kendetegnende rå tone, og samtidig ser det ud til at være en rigtig god comeback-rolle til Angelina Jolie!

https://www.youtube.com/watch?v=xpUmvcURLhs

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.