Cookie- og Privatlivspolitik

X-Men 2 (2003)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.04.2003
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
X2
|

Filmen 'X-Men 2' handeler om mutanter i et mistroisk samfund. Da en ukendt fjende, som måske er en ekstraordinært stærk mutant, sætter et ødelæggende angreb ind, bliver offentligheden kun endnu mere fjendtligt indstillet.

William Stryker er en af dem der råber højst. Han er militær-leder og rygtet siger, han selv har udført forsøg på visse mutanter, herunder måske Wolverine. Stryker sætter en plan igang, der skal udrydde mutanterne, og det første angreb går ud over X-Men-skolen.

'X-Men 2' fik 173.000 danskere i biografen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (74 votes)
4.5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Bedre end den første film

Emil

Super fede effekter og god handling. En værdi efterfølger, og alle i filmen spiller deres roller godt, især Hugh Jackman han er født til at spille wolverine.

Nikolaj

Filmen er utrolig flot lavet, men handlingen er meget rodet. Og en smule langtrukkende.

Nikolaj

"X-men 2" er en super fortsættelse til sin forgænger! Vi kommer tættere ind på alle mutanterne, og oplever hvordan flere af dem fristes til at gå imod "menneskene", som umiddelbart alle er imod dem.

Jeg er som mange andre vild med Wolverine, og Hugh Jackman ejer simpelthen den rolle! I filmen kommer vi tættere på hans fortid og får de første glimt af hvor han egentlig kommer fra. Det giver en god intensitet til historien!

Jacob

Med stil og selvsikkerhed er X2 klart den bedste i den oprindelige trilogi, hvor Wolverine endelig får afdækket sin uklare fortid med William Stryker. Bryan Singers fortsættelse om mutanterne, der enten kæmper for eller imod resten af menneskeheden er en af de bedste superheltefilm.

Frank

Mesterværk

Jeff

They really cranked up everything in this follow-up. Everything is better than the impressive 1st. This is how superhero action movies should be done!

Wayne

Kampen mellem de gode og de onde fortsætter, og vi får en fornemmelse af det brag det hele slutter med.

S. Rico

Lige fra starten af filmen bliver man blæst omkuld af den fedeste action. Og det fortsætter for fuld udblæsning hele filmen igennem - samtidig med at filmen har et ganske udmærket plot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.