Cookie- og Privatlivspolitik

Centervagt

Tilladt for alle
Filmen er en komedie, der har en humoristisk og let spændingspræget stemning. Der er enkelte let dramatiske scener, hvor hovedkarakteren får stød fra en strømpistol, falder ned fra stor højde og får et knytnæveslag i ansigtet, men han kommer kun lettere til skade. Disse scener er også kortvarige og forløses med humor. Endvidere fortælles historien med en gennemgående karikeret falden-på-halen komik. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
10.06.2021
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Centervagt
|
Versioner: se alle
2D, Med danske undertekster, Babybio, Seniorbio
|

Den danske komedie 'Centervagt' handler om sikkerhedsvagterne Glen og MC, der arbejder for et skrantende shoppingcenter. 

Kunderne vil hellere købe deres varer på nettet trods den ene tilbudskampagne efter den anden, og chefen må derfor træffe en svær beslutning... eller rettere, chefen må få Glen og MC til at træffe en svær beslutning om, hvem af de to skal miste deres job.

Glen er hemmeligt forelsket i MC og er bange for, at de to aldrig vil se hinanden igen, hvis en af dem forlader jobbet. Han foreslår derfor, at de sammen stjæler fra en af centrets egne butikker for at bevise, at centervagter altså ikke kan undværes.

Planen går forrygende, og de to sikkerhedsvagter har det sjovere end nogensinde før, indtil centerchefen vælger at ansætte den selvsikre supervagt Patrick, der skal hjælpe med at fange tyven.

'Centervagt' har komiker Rune Klan i hovedrollen og instrueres af Rasmus Heide, der har stået bag andre populære folkekomedier som Blå mænd, Alle for-filmene og Julefrokosten. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (406 votes)
2.1
1.1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En ting er, at plottet er tyndt og på mange måder så barnagtigt, at det får 'Far til fire' til at fremstå som benhård socialrealisme. Det kan man sagtens leve med, hvis skidtet så bare er sjovt." (Thomas Brunstrøm)

 • BT

  "Den nye danske komedie 'Centervagt' er en tåkrummende akavet oplevelse, og jeg var faktisk en anelse chokeret, da jeg efter en time og 25 minutter forlod biografmørket med kun et enkelt, halvhjertet grin i bæltet." (Fie West Madsen)

 • Dagbladenes Bureau

  "Men når en komedie kun går efter det gakkede uden at overveje, hvor hverken handling eller rolleudvikling er på vej hen, går det galt. Grinene indfinder sig aldrig. De virker nærmere tonedøve og siver ud i biografmørket i små pust. Sådan en komedie er 'Centervagt'." (Casper Hindse)

 • Ekstra Bladet

  "Jeg kan faktisk ikke i skrivende stund mindes at have set en ringere dansk film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "'Centervagt' er en usjov katastrofe." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Så ikke bare er den danske 'Centervagt' blottet for humor, den er også uoriginal. Man sidder tilbage med spørgsmålet, om det hele er en joke? Sjov er den i hvert fald ikke." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "’Alle for én’-instruktør Rasmus Heide har begået en »folkekomedie«, der mest af alt minder om en 30-sekunders amatørreklame for dit lokale indkøbscenter strakt ud i et spillefilmformat så pivringe, at man næsten får ondt i maven på de medvirkendes vegne." (Lise Ulrich)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Jeg elsker Rune klans rolle

Thomas Rønneuser/883110

Det var tåkrummende pinligt skuespil. Nogle værre end andre. Min mundvig løftede sig dog faktisk en enkelt gang; det skal de have. Så derfor sniger den den sig lige op på en enkelt stjerne. Kan se idéen med filmen.
Omend kliché fyldt, så er det bare irriterende og ligegyldigt. Manglende indlevelse fra skuespillerne, flere har deres debut og det er ikke godt. Andre skal holde sig til trylleri og stand-up (som de til gengæld er rigtig gode til) Men IKKE film.

Nicklas Sigvaldason

Det er den ultimative dårligste film jeg har set til dags dato!

Johanne

Helt ufattelig elendig film. Grinte ikke en eneste gang. Meget flad og plat humor…. Øv.

Ghita

Total nedsmeltning. Magen til elendig film. Troede jeg skulle ind og være flad af grin, men fik kun en flad fornemmelse. Der var intet sjovt i den film.

Sandra

Hyggelig film. Kunne godt have været flere jokes, men den er sjov. Anbefales! Haters will hate.

Peter

Centervagt er ikke en god film - men der findes film der er langt dårligere (Dirch, Undercover, Selvhenter, Den tid på året m.fl.)

Rune

Det er dog noget at det ringeste jeg nogensinde har set. Det er tåkrummende pinligt!

Mads

Den her film er så totalt sygt skrald

maria

Jeg har se CENTERVAGT
Den var lidt mærkelig
Og lidt sjov

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.