Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Man 3: No Way Home

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet og dramatisk grundstemning - med henholdsvis humoristiske og mørke passager. Den indeholder talrige scener med voldsomme og drabelige kampe mellem hovedkarakteren og ondsindede væsener med overnaturlige kræfter. Endvidere ses voldsomme eksplosioner og mennesker på flugt og i livsfare. Filmen foregår imidlertid i et urealistisk superhelteunivers med science fiction-elementer. Voldsscenerne er ikke blodigt udpenslede og efterfølges også af indslag af mere humoristisk, venskabelig eller romantisk karakter. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.12.2021
| |
2 timer 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Spider-Man: No Way Home
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Superheltefilmen 'Spider-Man: No Way Home' er den tredje solofilm om Peter Parker i skikkelse af Tom Holland. Handlingen udspiller sig således efter Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home.

I den forrige film blev Peter Parkers hemmelige identitet som Spider-Man afsløret. Nu står den unge superhelt således i en helt ny situation, hvor nogle hylder ham som helt og andre som det stik modsatte.
 
Peter må derfor nu gøre alt, der er i hans magt for at manøvrere i både at være en helt almindelig teenager og verdens mest kendte ansigt efter afsløringen af hans alter ego.

Det er dog langt fra nemt, hvorfor han går til kollegaen Dr. Strange for at bede om hjælp. Her går det dog kun fra slemt til værre, da en trylleformular går galt og åbner helt nye virkeligheder ind til deres verden - og ikke mindst lader helten stå over for ikke bare én men flere skurke.

'Spider-Man: No Way Home' er en del af Marvels omfattende superhelte-univers, hvor Tom Hollands Spider-Man også har været at opleve i Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Zendaya spiller igen MJ, mens flere gamle kendinge fra Spider-Man-filmene dukker op, bl.a. Alfred Molina, Willem Dafoe og Jamie Foxx. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (514 votes)
5.5
4.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... grundlæggende er 'Spider-Man: No Way Home' virkelig sjov, den taler til den indre teenager, der godt kan lide, at det eksploderer, og går lige i hjertet. Så kan man ikke rigtigt forlange mere af en superheltefilm." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... er det også her lykkedes at få de originale skuespillere til at genoptage deres roller efter flere årtier. Og det er frydefuldt imponerende og stjernespækket. Talentfuldt veloplagt boltrer Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx og altså Benedict Cumberbatch sig [...] i dette action-orgie med dets originale, fascinerende handling." (Helle Sihm)

 • Filmland P1

  "[Spider-Man: No Way Home] gør det, amerikansk film kan, når det tænker allermest ud af boksen – når manuskripter og koncepter bliver tænkt virkelig godt igennem." (Per Juul Carlsen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Tom Holland er fremragende som Peter Parker i seriens visuelt flotteste film, der bringer mange gamle figurer fra Spider-Man-universet tilbage." (Claus Nygaard Petersen)

 • Jyllands-Posten

  "... leverer varen, og dem, der vaklede i Marvel-troen under 'Eternals', kan atter istemme den kappeklædte trosbekendelse, mens den Marvelverden, vi troede vi kendte, falder fra hinanden og danner scenen for Marvels næste mange eventyr." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I den ottende film om Peter Parker alias Spider-Man er der igen skøn ramasjang og sart teenageromantik for alle pengene." (Søren Vinterberg)

 • Soundvenue

  "'No Way Home' er en regulær gavebod af små og store overraskelser helt frem til den sidste, trailerlange rulletekstscene, og det ville være en synd at spoile så meget som en eneste af dem." (Lise Ulrich)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Nøj mine forventninger var høje - 8,5 på IMDb - og udråbt som en af de bedste Marvelfilm, nogensinde.

Ideen med at traske ned ad memory lane, fejlede sådan set heller ikke noget. Men hvad er det man siger; For mange kokke fordærver maden.

Og det er lige præcis det der sker her. Filmen er lang - tæt på 2½ time - og jeg følte bogstaveligt at den var længere.

Ja, det var sjovt at gense nogle af skurkene fra Spideys univers - og andre gensyn. Men der manglede simpelthen en fornuftig historie, overordnet.

Det er stadig et teenage univers - denne gang lidt mørkere, indrømmet. Tom Holland gør det fint, men begynder desværre at miste noget af den charme som virkede så godt i den første film.

Dr. Strange var belejligt fraværende, når han virkelig kunne være brugt til at hjælpe.

Fin indpakning - uden reelt indhold - bortset fra et konstrueret dødsfald, som åbenbart skulle drive historien videre.

Jeg glæder mig slet ikke til fortsættelsen, som man jo kan regne ud uden at se den.

På linje med de værste film Sony har lavet om netsvingeren.

6/10

Isabella

Jeg var en af de uheldige der ikke nåede at se filmen inden alting lukkede ned til jul sidste år, og måtte vente lang tid igen før samfundet åbnede op og at jeg kunne få tiden og muligheden for at komme ind og se filmen - hvilket endte ud i spoilers og en masse ting jeg vidste om filmen, inden jeg kom ind og se den.

Det jeg kom ind og se, var dog ventetiden værd - og specielt, på trods af spoilers og viden om filmen.
Og for at advare andre der måske ikke har set den endnu - SPOILERS!

At se de tre forskellige Spider-man, side om side, var en utrolig oplevelse. At se hvordan de kunne samle hinanden op, hvordan de skulle finde hinanden og forstå hinanden. Det var fantastisk, de har hver i sær givet deres Spider-man noget, som de andre ikke har. Og jeg må indrømme at jeg synes Andrews Spider-man var den der gav mest af Peters quirky side, hvor Toms var den mere nørdede. Hvis man har set Into the Spiderverse, kunne man mærke at Tobeys var meget op af den ældste Peter i det univers. Det var ubeskriveligt fedt at se, og jeg må indrømme at det ville være endnu mere vildt at se en crossover til Into the Spiderverse.

Filmen kom med mange nuancer, hvor man kan se Toms Spider-man ikke har skulle kæmpe mod fjender der var ligesom de andres, han har ikke kæmpet mod syge eller påvirket fjender på samme måde, hvorimod hans fjender alle har sprunget ud fra andre heltes gerninger. Alt i alt, var det en utrolig oplevelse, at se hvordan man kan blande ting fra forskellige universer, og se hvordan det kan lykkedes. Det er helt klart en film der kan ses igen, og igen.

Anna

:)

Ole

Der er ingen tvivl om, at det her er en vanvittig god film og en fed sammenkobling af de mange Spider-Man-film vi har set gennem de sidste årtier.

Men, uden at spoile, må jeg også indrømme, at det er en lidt ærgerlig måde det hele slutter på - og jeg er ikke nødvendigvis sikker på, at det er den rigtige. Men det er måske bare fordi, jeg gerne vil have meget mere Spider-Man!

Hardeep

Har hørt den skulle være super god - glæder mig til at se den! :)

S. Rico

Dette er Spider-Man filmen, som alle fans vil elske. Selv om man ikke har set en eneste trailer eller læst en eneste artikel om No Way Home, så kan man ikke undgå at have hørt, at der vil dukke gamle kendinge op - både gamle skurke og gamle helte.

Det er både godt og skidt.

Godt, fordi det fungerer fantastisk. Man kunne ikke ønske sig at være i bedre selskab, og underholdningen er helt i top.

Skidt, fordi der ikke sker noget som helst overraskende. Der mangler en decideret skurk med en ond plan, og der mangler i det hele taget en god historie. Der er selvfølgelig en historie, men den begrænser sig til den noget konstruerede situation, der gør, at de alle sammen møder hinanden.

Det er lidt som at lytte til et Greatest Hits album. Det hele er godt, men der er ikke noget nyt under solen.

Elsker man de gamle film så bliver man dog næppe skuffet. Og man kommer i hvert fald ikke til at kede sig på noget tidspunkt - selv om filmen varer 2½ timer.

Mads Peter

Virkelig god underholdning

Maggie Smith

En fuldstændig fantastisk og forrygende film. Enormt rørende gensyn og fantastisk plot.

Chrisuser/149783

Tom Hollands Spiderman film, bliver aldrig et homerun for mig. 1'eren var alt for lallet, og egentlig ikke specielt spændende, selvom han spillede godt.
2'eren og 3'eren må kæmpe om at være den bedste, men det er ikke mesterværker, inden for genren.
3'eren vinder meget på sit twist med gamle skurke på ny mm. Gensynsglæden påvirker måske en endnu mere, end man lige tror, for manuskriptet har tydelige issues, hvor der sprænges lidt for nemt over et par steder, og gentager lidt for meget nogle andre.

Festfyrværkeri på fyn

Vandt et par gratis billetter i december hos min lokale fyrværkeri forhandler, og i dag fik jeg så endelig set den, er virkeligt positivt overrasket.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.