Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til 'Hvidstengruppen 2' viser krigsrædsler og kampen for at bevare håbet

2. verdenskrigsfilmen får snart premiere

Stem op!
40
Stem ned!
0
(reset)

Hvidstengruppen II: De efterladte blev grundet en nedlukning af biograferne i december udsat til den 10. marts, og mens vi venter på premieredagen, har vi fået en ny trailer til 2. verdenskrigsdramaet. Se den øverst.

Den nye film fortsætter den samme dag, hvor den foregående film, Hvidstengruppen, stoppede for 10 år siden. Vi følger nu de efterladte, herunder de to søstre Tulle og Gerda, efter at deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet.

LÆS OGSÅ: Podcast med dansk filmkonge om bl.a. 'Hvidstengruppen 2'

Tulle og Gerda sendes til en arbejdslejr i Tyskland, hvor de får krigens rædsler at mærke på egen krop og sjæl. De to søstre kæmper med at finde en mening med det hele og bevare håbet, mens resten af familien, bl.a. moderen Gudrun og Tulles 2-årige datter prøver at finde en vej til at få familien hjem til den jyske kro.

Marie Bach Hansen og Bodil Jørgensen er blandt de skuespillere, der vender tilbage i deres roller fra den første film. Ellen Hillingsø er et af de nye navne på rollelisten.

Anne-Grethe Bjarup Riis står igen bag kameraet, og manuskriptet er forfattet af filmkongen Regner Grasten, der også fungerer som producer på projektet.

'Hvidstengruppen II: De efterladte' får premiere den 10. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.