Cookie- og Privatlivspolitik
Game of Thrones-stjerne raser mod Disney: "Hvad fuck laver I?"

Game of Thrones-stjerne raser mod Disney: "Hvad fuck laver I?"

Disney har allerede svaret tilbage på kritikken

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Under et besøg i WTF with Marc Maron Podcast raser skuespiller Peter Dinklage mod Disney og deres kommende live-action filmatisering af Snehvide og de syv små dværge – baseret på animationsfilmen fra 1937.

Filmen har udset Rachel Zegler til hovedrollen, mens Marc Webb står bag kameraet. Og det er netop valget af Zegler som undrer stjernen:

- Ikke for at fornærme nogen, men jeg blev ret overrasket. De var meget stolte over at hyre en latinamerikansk skuespiller som Snehvide. Men du fortæller stadig historien om ’Snehvide og de syv små dværge’. Træd et skridt tilbage og se på, hvad det er I laver, ik? Det giver ingen mening for mig.

LÆS OGSÅ: Actionstjerne skal spille Snehvides onde stedmor

Peter Dinklage, der har en udgave af dværgisme kaldet ”achondroplasia”, fortæller videre:

- Du er progressiv på et niveau, men du fortæller stadig en forældet historie om syv dværge, der bor i en grotte. Hvad fuck laver I, mand? Har jeg ikke gjort noget til at fremme sagen? Jeg må ikke råbe højt nok.

- De var så stolte over det, og al kærlighed og respekt til skuespilleren og folkene, der troede, at de gjorde det rigtige, men jeg tænker bare ”Hvad laver I?”

LÆS OGSÅ: Endnu en Disney-klassiker bliver genindspillet

Disney har allerede reageret på Game of Thrones-stjernens kritik og udtaler til The Hollywood Reporter:

- For at undgå gentagelse af stereotyperne fra den originale animationsfilm, har vi en anderledes tilgang til disse syv karakterer og har fået rådgivning fra medlemmer af dværgisme-samfundet.

- Vi ser frem til at dele mere, når filmen starter produktion efter en langvarig udviklingsperiode.

Dermed følger Disney samme producere, som de har gjort på foregående film som Aladdin og Mulan, hvor de havde kulturelle rådgivere med.

’Snehvide og de svy små dværge’ har været under udvikling i tre år, og filmen har endnu ikke en premieredato, men forventes at få premiere i 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim "Dragon furry"

I filmen Snow White and the Huntsman. Der også dværge med i netop rollerne som de dværge fra eventyret, omend noget mere barske. God film og fantastisk skuespillere i alle roller.

The Witcher serien har da også dværge med som er sin egen race i det univers som fortællingen er sat i.

Jeg forstår ikke helt hvad det er ham Peter Dinklage er sur over?

Rizzo

Jeg ved ikke om det bare er mig der er sløv i optrækket, men jeg forstår ikke rigtig hvor Peter Dinklage vil hen med de kommentarer. Mener han at man ikke bør have dværgene med fra eventyret? For Snehvide og de syv mænd giver lidt en anden idé om indholdet af filmen, og derudover ville nogen sikkert også føle sig stødt, hvis dværgene blev spillet af skuespillere uden dværgvækst? Eller mener han bare man ikke bør filmatisere Snehvide mere?

Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Charlotte

Smuk, særlig givende og grum film, fantastiske unge skuespillere, smukke billeder

1 uge siden
Julius

Men er det ikke kun Walken, der er officielt bekræftet som Shaddam IV?

1 uge siden
Heskey

Synes måske I lige glemmer at nævne hun har en pæn stor rolle i tv-serie versionen af John le CarrèsThe Little Drummer Girl :)

1 uge siden
Grete

Jeg har set denne film det var en super oplevelse.

2 uger siden
Christoffer

de sidste par minutter foregår i 2012, korrekt, men hele filmen med undtagelse af de par minutter er under anden verdenskrig

2 uger siden