Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til i 2022?

Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til i 2022?

Stem på din top 5 og vind biografbilletter

 
Stem op!
93
Stem ned!
0
(reset)

Biograferne er heldigvis åbnet igen, og vi kan derfor for alvor skyde filmåret 2022 i gang - og der er meget at glæde sig til!

Igen byder året på både allerede planlagte 2022-storfilm samt rykkede blockbusters, hvoraf nogle er helt tilbage fra 2020.

Se frem til danske film i topklasse, en ny omgang storslåede superheltefilm, hjertevarme familiefilm, gruopvækkende gys og sidst men ikke mindst Mads Mikkelsens debut i Harry Potter-franchisen.

Deltag også: Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Hvilke film glæder du dig mest til at se i det nye år? Du kan stemme på op til 5 titler nederst.

På grund af det stærke både danske og internationale filmår har vi valgt at nominere hele 60 titler, som du kan stemme på. Se alle årets kommende biograffilm her.

Del begrundelsen bag dine stemmer i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Vi glæder os til endnu et fabelagtigt biografår i jeres selskab!

 

Hvilke film glæder du dig mest til i 2022?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mille

Jeg valgt Hvidstengruppen - De efterladte, fordi den fortæller den en historie, om noget efter krigen som vi ikke har hørt så meget om.

Så har jeg valgt De forbandede år 2, fordi den første film var virkelig god og medrivende, så det håber jeg også at 2eren er.

Jeg har også valgt Alle for fire, fordi det er en ret sjov filmserie, og man ved aldrig hvad for nogle nye ting der er med.

Jeg elsker den her idé om en magisk verden og jeg er kæmpe fan af Harry Potter og Fantastiske skabninger filmene så selvfølgelig er jeg mega spændt på Fantastiske skabninger 3 Dumbledores hemmeligheder

Den film jeg glæder mig allermest til at se er Lille Allan, fordi den ser ret sjov ud, af hvad jeg har set i traileren, og den lyder meget spændene og sjov. Og så er jeg kæmpe fan af Fyr og Flamme, som har skrevet og sunget titelsangen til filmen, så den glæder jeg mig til at høre i når jeg ser filmen

Sarauser/1426586

Udover Batman selvfølgelig / ikke så mange ting på tapetet, der virkelig er at se frem til.
Men Dont Worry Darling, må gerne tilføjes til listen: Florence Pugh, Harry Styles og Olivia Wilde!!!!! Glæder mig

Ollie

Jeg glæder mig helt vildt meget til In The Multiverse of Madness og Wakanda Forever, da jeg er Marvel-fan helt ind i hjertet. Men Pixar-delen af mig ser også virkelig meget frem til Lightyear

Aske

For mig er det helt klart The Northman og The Batman. Robert Eggers har efter min mening ramt to homeruns indtil videre, så derfor glæder jeg mig til at se, hvad han kan gøre med et større budget. Derudover håber jeg at Matt Reeves er manden, der kan gentænke superheltegenre og begynder at tage den seriøst på en måde, som kun James Mangolds Logan er lykkedes med siden Christopher Nolan forlod genren. Derudover ser jeg også frem til at PTA's nye film endelig kommer til Danmark.

Mathias

Hvorfor er jackass forever der ikke? det giver ikke mening det er den film jeg glæder mig allermest til i 2022

Peter

Definitely The Batman for us here at Drafthound!

Palleuser/687007

Jeg glæder mig mest til at se Top Gun 2: Maverick, fordi Corona i lighed med mange andre storfilm har udskudt dens premiere i mange måneder. Jeg har også længtes efter en efterfølger til Top Gun siden at den fik premiere i 1986. Jeg glæder mig dog også til at komme ind og se "Døden på Nilen", "Nightmare Alley" og Paul Verhoevens seneste film "Benedetta" som dog ikke er på listen.

Vuser/894605

Avatar - Synes bare man næsten har ventet for længe, så håber at man kan finde tilbage til universet igen.
Der er rigtig mange jeg gerne vil se og er Marvel fan, så der bliver det et godt år.
Har nu også valgt Downten Abbey. Kanon serie og filmen var også god.

Lindauser/1464257

Kan godt lide, at se, hvordan en opfølgning udlever den oprindelige etter efter mange år.

signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følelser jeg har for forlæggene og forløberne.. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.