Cookie- og Privatlivspolitik
Ville gøre ulovlig streaming lige så let som at se Netflix: Nu lukker kendt og berygtet app

Ville gøre ulovlig streaming lige så let som at se Netflix: Nu lukker kendt og berygtet app

Én mindre torn i øjet for filmbranchen

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Popcorn Time, der blev populær for at tilbyde ulovlige film på streaming lige så let, som at se Netflix, er lukket. Det skriver bl.a. Bloomberg.

Nu er det imidlertid slut med ulovlig streaming via tjenesten, som blev lanceret i 2014 til stor opmærksomhed fra alverdens lyssky filmseere.

Siden da er interessen faldet drastisk for appen, som selv har udsendt en graf over søgninger på Popcorn Time over tid. Her er det ret tydeligt at se, at fra en eksplosiv start er det gået støt ned ad bakke siden.

Popcorn Time

Popcorn Time er baseret på såkaldt open source og har været nedlagt før, hvor andre udviklere har taget over. Så hvorvidt dette er sidste søm i kisten for streaming-piraterne, vides ikke. Men filmbranchen har i hvert fald for en stund én torn i øjet mindre, når det kommer til ulovlig brug af deres produkter.

Forklaringen på nedgangen for Popcorn Time findes nok i den tekniske udvikling og de store film- og seriekataloger hos de lovlige streamingtjenester, så svage sjæle ikke fristes til at se en film ulovligt, blot fordi den er svært tilgængelig.

LÆS OGSÅ: Tak fordi ser film lovligt!

Desuden har opblomstringen af sites som vores egen StreamingGuide, JustWatch og PlayPilot gjort det lettere at finde frem til, hvor man kan se en film lovligt.

Og er man i tvivl om, hvorvidt ens streamingtjeneste er lovlig, har tiltaget Os Der Elsker Film lavet en fin guide.

Der er dog mange alternativer til Popcorn Time, og med lukkede biografer under Corona-pandemien er der sket en opblomstring af illegal film-download, så branchen har stadig stort fokus på at komme ulovlighederne til livs.

Film skal ses i biografen (når de igen åbner), og dernæst i tv-stuen via en lovlig streamingtjeneste eller digital butik.

Du kan få inspiration til (lovlig) streaming og se, hvor du kan finde dine yndlingsfilm og -serier, på StreamingGuide.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
IWannaBeSedateduser/184940

Der er ingen tvivl om, at ulovlig streaming og download af film er et problem for filmbranchen som helhed. Det er dog værd at pointere, at problemet ville være mindre, hvis distributionsleddet var sit arbejde værdigt. Det giver til stadighed ingen mening, at udvalgte film bliver udgivet i eksempelvis USA op til 6 måneder før de bliver det i Danmark. Kom nu ind i det 21. århundrede! Jeg gider ikke læse om film, der bliver rost i Cannes, når jeg først kan se dem året efter i Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lindauser/1464257
Lindauser/1464257

Kan godt lide, at se, hvordan en opfølgning udlever den oprindelige etter efter mange år.

3 timer siden
Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

16 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden

Aktive debatter