Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Afgiv din stemme og vind biografbilletter

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er afsluttet. Tillykke til Skyggeulv og Natascha, der er blevet kontaktet direkte.

____________

2021 endte desværre igen med biografnedlukninger, men vi kan heldigvis alligevel kigge tilbage på et spændende filmår med flere biografrekorder.

Vi har på kino.dk allerede kåret årets bedste film med vores top 10 for 2021. Nu er det på tide at afgøre: Hvilken film er årets bedste ifølge publikum?

 

Vi har nomineret 50 titler, der alle har haft dansk biografpremiere i 2021. Afgiv din stemme herunder.

Del din yndlingsfilm og begrundelsen bag i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 2 x 2 fribilletter til biografen.

Tak for støtten til de danske biografer i 2021. Vi ses tilbage foran det store lærred på den anden side.

Hvad er den bedste film i 2021?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vuser/894605

Måske ikke den bedste af Bond filmene, men jeg var godt underhold. Enig med anden bruger: man slår ikke Bond ihjel, det var en brøler... Godt nytår

Phantomuser/669296

Don't Look Up er spot on! Den drager paralleller til klimaudfordringerne, som vi står overfor, og hvordan politikere samt regeringer undlader at handle på dem.

Leonardo DiCaprio viser igen sit store talent i denne film, hvor han spiller den nørdede professor. Fantastisk at se, hvordan han udtrykker sig i denne rolle, der er anderledes end hans tidligere.

Gambituser/607763

Uvildige eksperter vil godt fortælle dig at klimakrise er et politisk skabt problem, så filmen er som agendaen, fiktion.

Gambituser/607763

Lad mig sige det med det samme, jeg har ikke en årets film.

Dune, Godzilla vs. Kong, Wrath of man og No time to die var alle seværdige uden at slå benene totalt væk under en. No time to die var dog i min optik meget tæt på at være en af de bedste Bondfilm nogensinde, hvis det ikke lige var for tidens tåbelige trend hvor alle konstant skal omfavne LBGT universet, OG
SÅ SLÅR MAN BARE IKKE JAMES BOND IHJEL. PUNKTUM.

3 film jeg ikke har set men som skal ses er Ternet ninja 2, Ghostbusters: Afterlife og Spiderman3 No way home udelukkende ud fra anmeldelserne.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings og Black Widow er ikke værd at bruge tid på.

Filmen der overraskede mig mest var The Suicide Squad. Den var både underholdende og original.

Var også ret godt underholdt af Hvor kragerne vender. Jesper Groth kan sku´ bare noget særligt.

rene

valget må falde på denne da jeg var rigtig godt underholdt og havde set frem til denog jeg fandt den også meget rørende

Emmauser/217106

Elskede denne film med sin over-girly æstestik og hævntema.

Natascha

For mig er årets film, Flugt. Jeg havde meget få forventninger om hvad jeg ville møde i oplevelsen med Flugt, og jeg var nærmest i trance efter rulleteksterne.

Den står helt alene. Jeg har ikke oplevet en film der brugte dokumentarisme, animation, og filmiske virkemidler på den måde.

Fantastisk oplevelse.

janniuser/122723

Den bedste film er helt sikkert No time to die.
Det er en fantastisk flot film og skulle ses på det store lærredet. Den har det hele spænding,aktion,grin,gråd og overraskende.
Måske den sidste rigtige 007 film.
Smukt filmet i fantastiske omgivelser.
Fabelagtige skuespiller.
Kort sagt Årets Film.

Palle

Den var i tæt opløb med film som fx 007 og Dune, MEN ‘Skyggen i mit øje’ trækker alligevel det længste strå. Dens relationer til historiske begivenheder; dens fortælling om menneskelig smerte hos både børn og voksne når ‘det sker, som ikke må ske’ samt de interessante ‘tvists’ med religion og livets mening (inklu. meningløsheden med mange af de handlinger vi gør) gør, at denne film får min stemme. Et mesterværk der går langt ud over den ramme, som udgangspunktet for filmen har.

Sassouser/438190

Trods den fantastiske historiske fortælling indeholder filmen en masse tankevækkende forbindelser til nutiden, lige fra MeToo til mobning og politikere (datidens adelige) villighed til at gå på kompromis med hæderlighed, ære og retfærdighed for at opnå egen vinding. En lærerig historiefortælling med virkelig gode skuespillere for hele norden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.