Cookie- og Privatlivspolitik

Venom 2: Let There Be Carnage

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, mørk og actionfyldt grundstemning. Den indeholder mange scener med uhyggelige forvandlinger, voldsomme kampe, dødsfald og scener med aggressive, alienlignende karakterer og mennesker med sindslidelser. Da filmen også indeholder humor og positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Venom: Let There Be Carnage
|
Versioner: se alle
2D, 2D 4DX, Babybio
|
Venom 2 Let there Be Carnage bio plakat

Actionfilmen 'Venom: Let There Be Carnage' er en efterfølger til Venom fra 2018, der fortalte forhistorien om den kendte Spider-Man-skurk.

I den nye film lever journalisten Eddie Brock side om side med den udenjordiske symbiot, der har taget bopæl i hans krop. Men det er ikke lige nemt at styre det sultne, men dog knivskarpe, rumvæsen.

Da Eddie interviewer den berygtede seriemorder Cletus Kasady, går det da også galt, og det bliver starten på noget langt værre. Nemlig en ny symbiot kendt som Carnage!

'Venom: Let There Be Carnage' foregår i et univers befolket af Spider-Mans kendte skurke. Således møder vi i filmen også den skrigende Shriek, mens vi må vente lidt længere på vampyren Morbius, der får sin egen film.

Tom Hardy er tilbage i hovedrollen, og denne gang har han også været med til at udtænkte historien, der er fyldt med humor, splat og action.

Andy Serkis, der er kendt fra roller som Caesar i Abernes Planet og Gollum i Ringenes Herre, bestrider instruktørposten, mens Woody Harrelson spiller den nye superskurk. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (120 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Jo, denne anden 'Venom'-film er ret perfekt i sin genre." (Helle Sihm)

  • Politiken

    "... men mest bliver 'Venom: Let There be Carnage' en film om venskab, en monsterudgave af buddy-cop-filmen, hvor et umage par skændes konstant kun for at opdage, at de slet ikke kan leve uden hinanden. Det er ofte virkelig morsomt." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Soundvenue

    "Set i det store blockbuster-billede fremstår 'Venom: Let There Be Carnage' som intet mindre end et queer-hovedværk blandt amerikanske superheltefilm." (Christian Povlsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Bedre end den første

Lasse Møller

Tilbage i 2018 så jeg Venom. En ok Marvel Action film med Spiderman værste fjende Venom. Jeg synes Historien var ok og at selve filmen i sig selv var lavet ok. Derimod var filmens bedste øjeblikke var scenerene mellem Venom og hans host Eddie Brock. Dette gav en rigtig god dynamik og gjorde at jeg nød den første film mere end jeg havde regnet med.

Jeg er derfor glad for at rapportere at Venom: Let There Be Carnage. Er en fin efterfølger til Venom. Dynamikken mellem Eddie og Venom er meget mere fremhaven i den her film. Dette giver nogle sjove øjeblikke mellem vores hoved personer. Tom Hardy spiller stadig godt som Eddie Brock og Venom. Filmen denne gang har også en mere fremtognet skurk nemlig "sønnen" til Venom Carnage.

Carnage er en meget bedre skurk end Riot fra den sidste film og uden at jeg spoiler for meget vil jeg sige at ham samt hans host Woody Haraldsson spiller virkelig godt. Filmen er mere mørk end den sidste men, ikke decideret afskyelig som jeg ellers regnede med.

Venom 2: Let There Be Carnage er en udmærket efterfølger til Venom men den er ikke ligefrem banebrydende. Den får som den første Venom film 4/6 Stjerner.

VIPER

Venom Let There Be Carnage = Et ynkeligt forsøg på at være sjov fra alle dem der står bag filmen's side!
-Sig mig læser de overhovedet ikke tegneserierne før de laver filmene!?!
-Både Venom & Carnage er gjort totalt til skamme!
..Gid jeg ku' få mine penge fra biografen tilbage!
Holder mig fra MCU & Sony's filmatisering af Marvel karakterer fra nu af!
De voltager totalt mine barndoms minder :( -Var hårdt at se på!

Carsten

Jeg betalte ikke engang for at se den og vil stadig have mine penge tilbage. Den første var dårlig, men her sad jeg og " spolede " frem i filmen, selv i action scenerne. Havde næsten alt dansk Marvel, frem til omkring 1990. Har nydt en del af filmene og selvfølgelig vil der være ændringer til den store skærm, men der er grænser. Bare se Shang-Chi, som er ok, men intet har med Shang
-Chi at gøre.

Asger

Denne film er FANTASTISK! Jeg elskede hver en smule af det! Smuk historieplot samt kunst og handling. Kunsten var meget detaljeret, og den er over 10/10 for mig. Jeg elsker det faktum, at skurkens navn er Carnage, som det passer og passer perfekt til ham som karakter og farve. Elskede humoren mellem gift og blodbad under kirkescenen og hele filmen var bare perfekt.

TheDayDreamer

Jeg gik ind til Venom 2 med håbefuld optimisme, og kom ud med et "meh".

Jeg VILLE rigtig gerne synes om den, men efter den fede originstory 1'eren bød på, synes jeg bare at den her efterfølger var et forsøg at tage det vi elskede fra originalen (humoren imellem Venom og Eddie) og køre rovdrift på det. Jeg manglede thriller/gyserelementet der var med til at give den første en speciel tone!

Historien var svag og Woody Harrolson som skurk var ikke overbevisende (synes faktisk ofte han føltes decideret fejlciteret). I mine øjne bar filmen tydeligt præg af at være skrevet for hurtigt, bare for at kunne få den udgivet, og så var der et side-plot hvor Venom løsriver sig fra Eddie og forsøger at klare sig på egen hånd, og står og holder tale til en fest - hele den sekvens kunne godt være udeladt.

Og derudover var der en scene under den sidste store kamp imellem Venom og Carnage, hvor skurken Shriek pludselig synes at det Carnage gør er "for meget" selvom hun indtil da har hyldet ham, men pludselig får hun moralske skrupler.

Jeg ved ikke hvor meget af det kan tilskrives Andy Serkis i instruktørstolen (han arbejdede jo trods alt bare ud fra et manuskript) men den her kunne jeg godt have nøjedes med at se på Blockbuster. Tror måske bare forventningerne var for høje.

Desuden var der også en post-credit scene der i manges øjne var meget banebrydende (og jeg er helt med på hvorfor), men en af de ting jeg også holdt af ved den første film, var at Venom fik lov til at eksistere i sit eget univers uden en vis blå-rød superhelt, men det er der tilsyneladende banet vej for nu..

Oh well, nu må vi se hvor den (måske) uundgåelige 3'er fører hen - men jeg håber virkelig den bliver bedre - til gengæld tror jeg at Venom og Morbius kunne være fede at se i samme univers, og det skulle ser efter sigende også være hints til i den kommende film om "den levende vampyr" (spillet af Jared Leto) som står til at få premiere D. 27 januar 2022

Tenna

Jeg ville have skrevet en anmeldelse baseret på min rating på 2 stjerner, men så havde du allerede skrevet den for mig!
Jeg synes nu egentlig Woody Harrolson leverede en udmærket præstation med tanke på udgangspunktet og hvad der var at arbejde med, men ellers er jeg fuldstændig enig. Skær nogle af de tynde jokes og scenerne med venom til fest væk, og der ville være rig plads til at uddybe det tynde plot mere.
Nå, men tak for en god anmeldelse, og jeg er enig. :)

Rasmus/Musen

Venom 2: Let there be carnage var en fed oplevelse at få med i biografen. Men den store udvikling i handlingen var der desværre ikke så meget af, heller ikke ift. den første film. Jeg grinte nogle gange, og var også vild med actionscenerne i filmen, så det var fedt. Men ellers er der nok ikke meget mere at komme efter der. Venom er en fed karakter, historien mangler. Uanset hvad, så var jeg underholdt i den tid, hvor jeg så filmen. Der mangler bare noget mere, som man kan diskutere, da det bliver lidt for forudseeligt.

Til sidst siger jeg: Let there be carnage!

Jacob

Eddie forsøger at holde lav profil efter kampen mod Drake og symbioten Riot, men det er ikke nemt når Venoms rovdyrinstikt blusser op, og det konstante behov for flere hjerner hele tiden melder sig. Cletus Kasady henvender sig endnu engang til den berømte journalist, men da Venom gennemskuer hvor de mange ofre er blevet begravet er det dødsstødet for den berygtede seriemorder. Et sidste møde mellem dem bliver fødslen af en langt farligere og mere blodig symbiot. Eddie og hans kompagnon kan kun gøre sig forhåbninger om at stoppe Carnage, hvis de kan komme overens og igen sammen blive Venom.

Den første film om Venom der er starten på det som nu går under navnet Sony’s Spider-Man Universe SSU, hvilket er en anelse bedre end det tidligere Sony Pictures Universe of Marvel Characters SPUMC, var mildest talt en sløj begyndelse med en i bedste tilfælde forglemmelig skurk. Heldigvis var det en stor nok kommerciel succes til at den kunne rejse en fortsættelse, der på alle måder er så meget bedre end sin forgænger. Slutningen er en gamechanger i forholdet til storebroeren MCU, omend de præcise detaljer endnu er noget uvisse. Uden tvivl at netsvingerens næste soloeventyr i den røde og blå spandexdragt, samt Sonys egen Morbius vil give flere svar på denne spændende udvikling.

MarkusStepH

Jeg synes den første Venom film var underholdende og der var meget at bygge videre på.
De har ikke bygget specielt videre på noget. Man får bare mere af det samme. Hvilket er ok.

Den første del af filmen er nærmest en fjollet komedie.
Tom Hardy skaber en underholdende kemi mellem Brock og Venom.

Nogle af replikkerne er sjove, men nogle replikker er bare åndsvage.
De prøver for meget på at gøre Venom sjov og "Likeable". Og ikke den nådesløse morder som jeg foretrækker.

Filmen sigter efter et bredt publikum. Så den er ikke særlig grafisk. Og handlingen er simpel. Det er sikkert også derfor filmen er en stor succes på boxoffice.

Det der gjorde det største indtryk er "The End Credits" som hinter fremtiden for Venom. Og det bliver rigtig spændende at følge.
Bliv endelig Siddende efter filmen.

Hvis du kunne lide den første Venum film skal du nok havde en god aften med Venom.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.