Cookie- og Privatlivspolitik
'Scream 5' bliver blodig! Gyseren får censur i USA

'Scream 5' bliver blodig! Gyseren får censur i USA

Godt nyt til Ghostface-fans

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Mange gyserfranchises har mistet deres kant, fordi produktionsselskabet og andre pengefolk bag har valgt at skrue ned for blod og vold for at opnå en mildere censur, den såkaldte PG-13, der altså tillader en ungt publikum at besøge biografen uden at være i selskab med myndige.

Det bliver dog heldigvis ikke tilfældet med den nye Scream 5, der blot har titlen 'Scream', som går i sine forgængeres fodspor og bliver R-rated, hvor man ikke må se filmen, hvis man er under 17 år, med mindre man er i selskab med en forælder eller myndig person.

Årsagen til, at Ghostfaces tilbagekomst får den høje censur er ifølge omtalen, fordi gyseren bl.a. indeholder "stærk blodig vold" og såkaldte "seksuelle referencer".

LÆS OGSÅ: Ghostface er mere uhyggelig end nogensinde før i 'Scream 5'

'Scream 5' vender tilbage til byen Woodsboro 25 år efter en række brutale mord chokerede lokalbefolkningen. Nu er Ghostface på spil igen og jagter her en gruppe nye teenagere. De tidligere ofre Sidney, Gale og politimanden Dewey kommer imidlertid til undsætning.

Skuespillerne Neve CampbellCourteney Cox og David Arquette er tilbage i deres ikoniske roller sammen med et nyt hold af unge stjerner.

'Scream 5' bliver den første i serien uden gysermesteren Wes Craven ved roret. Der er dog betryggende, at den nye film fortsætter i det blodige spor med Ready or Not-makkerparret Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett som instruktører.

'Scream 5' har biografpremiere den 13. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Det er en af næste års ALLERMEST ventede film for mig! Og den mest ventede gyser!

Selvom der sikkert også bliver et samfundsreflekterende meta-nivea (det som franchisen er kendt for og kendetegnet ved) så ser Ghostface nu alligevel ud til at være mere skræmmende og ond denne gang, og tonen specifikt mere horror end de andre film.

Jeg synes det er en spændende retning at gå i, og det bliver super interessant at se hvordan den første Scream film uden Wes Craven ved roret ender med at blive!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

12 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter