Cookie- og Privatlivspolitik

T-Rex angriber en biograf i første smugkig på 'Jurassic World 3'

Tag også med 65 millioner år tilbage i tiden! 

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det første smugkig på Jurassic World 3: Dominion er landet! Se det øverst.

Undertitlen på smugkigget er "The Prologue" og viser i første omgang dinosaurerne i mere naturskønne omgivelser for mange millioner af år siden. Her møder vi bl.a. syv arter, som aldrig har medvirket i franchisen før, ligesom at vi også ser en imponerende kamp mellem en T-Rex og Giganotosaurus.

En lille myg gæsteroptræder også - som et hint til den originale Jurassic Park. Noget som vi også har fået indikationer om på en af filmens plakater.

Videoen hopper så 65 millioner år frem i tid, hvor en T-Rex skaber kaos ved en drive-in biograf, mens en helikopter forsøger at nedlægge den kødædende dino.

LÆS OGSÅ: Lettet Sam Neill siger farvel til "familien" fra 'Jurassic World 3' efter hårde optagelser

Se de fem betagende og spændende minutter i smugkigget øverst - og hvis det er en indikation om, hvad der venter os i den tredje film, så kan vi vist rolig begynde at glæde os!

I 'Jurassic World 3: Dominion' samles Chris Pratt og Bryce Dallas Howard med den ikoniske trio fra Jurassic Park-filmene, nemlig Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum.

En trailer udkommer, når vi kommer tættere på premieren.

'Jurassic World 3: Dominon' får premiere den 9. juni 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

Er kæmpe Jurassic fan, og har set virkelig meget frem til konklusionen på den historie de seneste fem film har fortalt! Men frygt ej, der er flere film, og en annonceret live-action tv serie på vej også!

Kan huske at jeg tog i IMAX på Fisketorvet og så F9 bare for at se det her klip, og siden da har jeg gået og håbet og ønsket at det ville dukke op online (om ikke andet, så vi havde noget der kunne få os igennem ventetiden til teaser traileren kommer).

Det her klip er så smukt! Kan huske jeg sad og tænkte det var ligesom at se en naturdokumentar.

Instruktør Colin Trevorrow har udtalt at selve det præhistoriske klip ikke vil komme til at figurere i filmen, men blot er ment som en prolog/oprindelseshistorie til den T-Rex der er med I den originale film, og for at vise hvordan de her majestætiske dyr levede i sameksistens længe før vi kom til! Og Trevorrow har også udtalt at det her var en god mulighed for at introducere en masse nye dinoer vi ikke har set i franchisen før (7 stk!) Og vise hvordan nogle af dem måske i virkeligheden har set ud (når nu videnskaben sidenhen bl.a har påvist at nogle dinoer med stor sandsynlighed for.eks havde fjer).

Det her interview fra IGN med Trevorrow er fascinerende læsning hvis man er interesseret i hvilke tanker han har gjort sig om tilblivelsen af klippet

https://nordic.ign.com/jurassic-world-dominion/51715/feature/jurassic-wo...

Samtidig er det her klip ikke det eneste der giver en forsmag på begivenhederne I "Dominion" - der er nemlig også tidligere frigivet kortfilmen "Battle At Big Rock" der viser hvordan verden ser ud nu da dinoerne hersker frit iblandt os!

https://youtu.be/C7kbVvpOGdQ

#JurassicWorldDominion

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter