/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer: Dwayne Johnson er klar til at smadre magtbalancen i stort superhelteunivers

Black Adam flekser sine superkræfter

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Det første klip med Dwayne 'The Rock' Johnson i rollen som antihelten Black Adam er blevet offentliggjort. Se traileren øverst i artiklen.

De seneste dage har DC-Comics afholdt et fan-event, hvor flere trailers er blevet offentliggjort. Man har bl.a. kunnet se Robert Pattinson i den kommende 'The Batman', men også Michael Keaton tilbage i Batman-kostumet i traileren til den kommende 'The Flash'-film. Og nu altså også den første trailer til 'Black Adam' med Dwayne Johnson.

Læs også: Dwayne Johnson er mere pumpet end nogensinde før på nyt foto fra superheltefilm

I traileren får vi en smagsprøve på antihelten Black Adams mange evner, da han knuser en fjende med de bare (strømledende!) næver, griber et pistolskud mellem fingrene og slutteligt svæver væk, mens flere skud praler af på brystet af ham. Et meget imponerende syn!

Dwayne Johnson har da også tidligere skrevet på Twitter, at Black Adam kommer til at ændre på magtbalancen i DC's superhelteunivers.

Karakteren Black Adam er en af superhelten Shazams fjender, og det forlyder sig allerede nu, at et møde mellem de to er planlagt til en senere film.

Foruden The Rock er også James Bond-skuespilleren Pierce Brosnan på rollelisten, mens filmen er instrueret af Jaume Collet-Serra, der også instruerede Dwayne Johnson i Jungle Cruise.

'Black Adam' har premiere den 28. juli næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''
Tjo, det er nok preller de gør i stedet, men det er måske også noget at prale af, hvis man er skudsikker på den måde?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter