Cookie- og Privatlivspolitik

No Time to Die

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet og dramatisk stemning. Den indeholder talrige scener med intense forfølgelser, biljagter, slagsmål, skyderier, eksplosioner og drab. I en scene udsættes et barn for en traumatisk oplevelse og forfølges og trues på livet. Det dramatiske og voldsomme indhold forstærkes af gyservirkemidler og en ildevarslende lydside. I en anden længere sekvens bliver et barn adskilt fra sin mor og tages som gidsel i et stort og voldsomt opgør. Barnet kommer imidlertid ikke i voldsom følelsesmæssig affekt, og er handlekraftigt og modigt. Da det voldelige indhold ikke er stærkt blodigt udpenslet og filmen udspiller sig i et velkendt actionfilmunivers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.09.2021
| |
2 timer 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Time to Die
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio, Særvisning - Exclusive
|
Billetter

Actionfilmen 'No Time to Die' (James Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6.

Bond er stoppet som aktiv agent, men kommer tilbage i ilden, da han kontaktes af sin gamle ven Felix Leiter fra CIA.

En videnskabsmand er blevet kidnappet, og den britiske superagent er snart på missionen. Men Bond finder ud af, at der er tale om bedrag, og snart viser en mystisk skurk sig, som er i besiddelse af avanceret våbenteknologi.

'No Time to Die' er den 25. spionfilm i serien, der er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner.

Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle for femte og sidste gang efter seneste optræden i Spectre fra 2015.

På rollelisten finder vi bl.a. David Dencik, og svensk-danskeren er blot seneste skandinaviske islæt i Bond-serien, der bl.a. tidligere har haft Mads Mikkelsen og Jesper Christensen i skurkeroller.

Oscar-vinderen Rami Malek (Bohemian Rhapsody) har derudover rollen som den arrede skurk, Lyutsifer Safin. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (372 votes)
4.5
4.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] spændende, medrivende og til tider enddog sjov - og et mere end værdigt punktum for Daniel Craigs 15 års tjeneste som James Bond. Han efterlader sig et par meget store agentsko at udfylde." (Thomas Brunstrøm)

 • BT

  "Og jeg må bare sige, at filmen i den grad har været ventetiden værd." (Jacob Heinel Jensen)

 • Børsen

  "Daniel Craig har i nu fem film spillet Bond på en cool og nuanceret facon. 'No Time To Die' er hans sidste, og det understreges i et intenst klimaks, der nulstiller 007-myten og åbner for friske fortolkninger." (Niels Pedersen)

 • Dagbladenes Bureau

  "Her i 'No Time To Die' er alt ved det bedste og mest velkendte af det gamle, og ovenikøbet både følges og øges tendensen, der er blevet lagt gennem Daniel Craig-epokens tidligere film, med et dybere og mere intenst kendskab til agentens psyke, følelser og indre liv." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Og da det er Daniel Craigs femte og sidste optræden som agent 007, er det ganske passende, at det er det bedste kapitel i sagaen, siden han debuterede i 'Casino Royale' i 2006." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig, at jeg skulle få en klump i halsen af at se en James Bond-film." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Daniel Craig er den dygtigste Bond-skuespiller siden Sean Connery, hvis ikke han efterhånden har overhalet ham." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "Men jeg må konstatere, at Daniel Craig i sin sidste film som James Bond ikke bare leverer varen, men gør det på en måde, så Craig-æraen på alle måder slutter af med piber og trommer og torden og lynild ..." (Kim Skotte)

 • Soundvenue

  "På trods af en rodet produktionshistorie er 'No Time To Die' endt som et tårevædet farvel til Daniel Craig som James Bond – og et af seriens bedste og modigste udspil." (Christian Povlsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicklas Sigvaldason

No time to Die er virkelig en smuk og flot afslutning på Daniel Craig-æraen. Har kun rosende ord over for No time to Die, en film der på alle aspekter forstår at afslutte de sidste 15 års eon produktioner, og forstår at sammenflætte hele historien med Daniel Craig som James Bond. Mange referencer tilbage fra tidligere film, og musikken, kan ikke andet en sige jeg er vild med Louis Armstrong og at hans mesterværk We Have All The Time In The World som igen får en plads i Bond-historien. En af de musikalske værker der kan få selv en voksen mand til at fælde en tåre.

Hvem der nu skal være James Bond og overtage det kæmpe hverv efter flere dygtige skuespillere det bliver spænende at se.

Men 6 store stjerner fra mig!

Ghita

Det var en stor skuffelse selvom den var længe ventet. Den var langtrukket med meget lange perioder uden action. Fandt aldrig ud af om Bond var blevet far, men sad og tænkte på om det næste bliver Bond der går til skole-hjemsamtaler og står i køkkenet og laver frikadeller og brun sauce. Der kom først meget sent nogle gadgets med fra Q. Der var ikke mange af de skarpe bemærkninger og Bond fik ikke kysset med en masse damer. Der er bare essentielle ting i en Bondfilm - gadgets, rappe replikker, action og mange damer og det var der bare ikke rigtig nok af. Så ikke lige i skabet. Men Daniel Craig er stadig en flot mand.

Thomas Rønneuser/883110

En fin action film, men langt fra den bedste i serien. Dyster og flot filmet. Lækkert score. Mange historier forsøges dog rundet af for hurigt. Den er lang men tiden gik faktisk hurtigt. Glæder mig til at se hvor de bærer serien hen nu.

christinauser/1082785

Flot film, men for politisk korrekt

Rasmus

Så fik du lige spoilet filmen for dem som der ikke har set den

Kasper

No Time To Die.

Det er i den grad korrekt.
Der er ingen tid til at dø,når man skal se James Bond 007.
En film som er så fantastisk og med en utrolig god historie, som man bare ikke må gå glip af og så må man sige at Daniel Craig træder af som James Bond 007 med manér og på en smuk måde. Det bliver spændende at se hvordan den den næste Bond film bliver og ikke mindst hvem der bliver den næste James Bond.
Jeg tror at det bliver svært, men jeg vælger at tro på at dette kan lade sig gøre.

S. Rico

Man må tage hatten af for, at der prøves noget nyt. No Time To Die ligner ikke nogen tidligere Bond film. James Bond er blevet mere følsom. Han nedlægger ikke damer på stribe. Der er rent faktisk noget på spil. Og der er mere fokus på persondramaet end på action og plot.

Den høje fokus på persondramaet har dog sine svagheder. For det kræver, at man er følelsesmæssigt investeret i James Bond og hans forhold til Madeleine (Mr. White's datter fra Spectre). Jeg kunne desværre slet ikke mærke kemien, og jeg var langt mere interesseret i hovedplottet end i persondramaet.

Hvilket bringer mig til problem nummer to. For jeg fattede faktisk ikke rigtig plottet før efter mere end en time. Det kan godt være, at jeg var lige lovlig træt på dagen, men jeg synes handlingen var rodet fortalt, og der var flere gange under filmen, hvor jeg ikke havde styr på, hvad der helt præcist foregik.

Heldigvis vågnede jeg helt op, da der kom en super intens biljagt i Norge. Det var klart det fedeste moment i filmen. Men desværre også den eneste gang, hvor jeg følte noget reel spænding.

Generelt var filmen alt for lang, og jeg kan ikke mindes tidligere direkte at have kedet mig under en Bond film. Det var muligvis en fejl at gense alle filmene forud for den nye, for jeg er åbenbart blevet mæt af Agent 007. For nu. For selvfølgelig er jeg på igen, når der kommer en ny inkarnation af ham senere.

Jesper

Det er en topfed James Bond-film. Det er der ingen tvivl om! Handlingen er set før med en gal skurk på en øde ø osv. Til gengæld er der flere nye elementer i filmen, og ikke mindst en mildest talt overraskende afslutning. Tempoet er afvekslende, og som altid er scenerne utroligt flotte.

Det bliver spændende at se, hvem der bliver den næste James Bond. Forhåbentligt går franchisen ikke helt woke - hvilket de desværre er lidt på vej til at blive.

MarkusStepH

Jeg har elsket Daniel Craig som James Bond og han leveret varen endnu engang.

Filmen har de episke actionscener i forskellige dele af verden som man forventer.

De kvindelige agenter var et godt indspark. De trækker ikke James Bond ned for at få deres momenter i filmen.

Slutningen var rigtig spændende. Selvom skurken var temmelig tam, jeg ville ønske de havde gjort mere med ham.

Det nye masse ødelæggelses våben er virkelig godt fundet på og det føles som noget man kunne lave i virkeligheden.

Det er ikke den bedste Daniel Craig Bond film men filmen er klart en biograf tur værd.

Anders

Plottet taget i betragtning, forstår jeg virkelig godt at de ventede med at udgivelsen. Klasse film, der har det hele en Bond-film skal have. Se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.