Cookie- og Privatlivspolitik

The Autopsy of Jane Doe (2016)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Autopsy of Jane Doe
|

Du kan godt berede dig på rejste nakkehår, hvis du vælger at se denne måske lidt oversete obduktions-gyser. Man følger her far og søn, som arbejder i et lighus, der en sen nattetime tager imod en død kvinde uden identitet.

Det viser sig snart, at liget ikke er hvilket som helst lig… og så kommer den isnende uhygge og de grufulde overraskelser snigende.

I rollerne som far og søn finder man karismatiske Brian Cox og en nysgerrig Emile Hirsch.

For udover at være en både intens og urovækkende gyser, har de hårrejsende lig-løjer også et fint afstemt drama mellem de to mænd, hvilket er med til at give skrækfilmen en engagerende fortællermæssig tyngde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Far og søn (Brian Cox og Emile Hirsch) har en familie-business i kælderen, hvor de hjælper politiet med at undersøge lig for dødsårsager. En aften kommer sheriffen ind med et lig af en ung kvinde, som tilsyneladende ser uskadt ud. Men da de begynder at undersøge hende, finder de ”mystiske ting”…

Den første halvdel er super interessant, selv om den desværre af og til forfalder til at anvende gyser klichéer til at skræmme publikum. Og så – næsten præcist halvvejs inde i filmen – går den fra at være en spændende krimi-thriller til at være noget nonsens hokus-pokus hekseri.

4 stjerner til første halvdel og 2 stjerner til anden halvdel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.