Cookie- og Privatlivspolitik

The Devil All the Time

16.09.2020
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Devil All the Time
|
The Devil All the Time

Netflix-filmen 'The Devil All the Time' er en thriller, der foregår i efterkrigstidens USA frem til 1960erne. 

I en lille by nær Ohio møder vi en række karakterer, hvis skæbner bindes sammen af tilfældigheder og ren og skær ondskab. Den hjemsøgte veteran. Et seriemorder-par på udkig efter unge modeller. En dybt depraveret præst, og sidst men ikke mindst en ung mand, der er ved at finde sit moralske kodeks i en by fordærvet af vold og korruption.

Instruktøren Antonio Campos har tidligere stået bag de dystre 'Simon Killer' og 'Afterschool', der lancerede både Ezra Millers og Brady Corbets karriere. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen har et hav af stjerner og dygtige skuespillere: Bill Skarsgård, Tom Holland, Mia Wasikowska, Robert Pattison, Sebastian Stan m.fl. Og de giver alle super gode og troværdige præstationer.

Handlingen halter til gengæld noget. Der er ellers masser af kød på historien, hvor man følger en række interessante og farverige personer i "udkants-USA" i efterkrigstiden. Der mangler bestemt heller ikke drama og underholdning. Men det hele bliver bare så mørkt og dystert, at det er svært at engagere sig i nogen af karaktererne. Det går nemlig hurtigt op for seeren, at i denne her historie, er der ingen happy end for nogen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.