Cookie- og Privatlivspolitik

The Suicide Squad

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og spændingspræget stemning. Den indeholder talrige voldsomme scener med drab og med udpenslet, blodig vold. Det vurderes derfor, at den kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
05.08.2021
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Suicide Squad
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Babybio
|

Superskurkefilmen 'The Suicide Squad' (Suicide Squad 2) er en selvstændig opfølger til Suicide Squad, hvor et hold af verdens mest frygtede superskurke blev samlet og sendt mod en overnaturlig fjende.

Missionen går til en sydamerikansk ø, Carto Maltese, for at destruere et gammel nazi-fængsel, Jotunheim, der holdt politiske fanger indespærret og udførte ekspertimenter. Her støder de ind i Starro - en telepatisk alien-søstjerne.

Filmen er baseret på DC Comics' forlæg, og manuskriptet skrives af James Gunn, der stod bag de to første Guardians of the Galaxy-film.

'The Suicide Squad' samler kendte, som mindre kendte, DC-skurke, herunder bl.a. Harley Quinn (spillet af Margot Robbie), Bloodsport, Peacemaker, Rick Flag, King Shark og Captain Boomerang - alle styret af Amanda Weller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (186 votes)
4.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "'The Suicide Squad' tager på intet tidspunkt en puster i sit 131 minutter lange handlingsforløb, og action-festen pumper bare af sted. Det bliver både filmens charme og problem." (Casper Hindse)

  • Politiken

    "Det er tydeligt, at man ikke skal tage noget af det alvorligt, og det bliver til sidst temmelig trættende. Ikke mindst fordi volden skal underholde os. I filmens univers er det bare fedt, når et menneske bliver revet midt over. Det sker ikke bare én, men to gange. Det er visuelt blæret, men også vanvittig vulgært." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Soundvenue

    "James Gunns 'The Suicide Squad' er med sit forrygende cast og vidunderligt, blodige udgangspunkt en af de absolut bedste DCEU-film til dato – og tilmed den sjoveste." (Peter Kruse Dam Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den bedste dc film

Michael

Virkelig god film, til en drengerøv som mig

Michael

Godt underhold hele vejen igennem

Lasse Møller

Den nye Suicide Squad er uden tvivl den bedste af de 2. Den har langt flere anti-Helte/skurke at tage fra som overgik mine forventninger som en DCU Film. Jeg kan især godt lide at de bruger mere tid mellem personerne vi følger og figurer som vi ikke kender så meget om i DC Universet.

Noget som der er blevet rattet på fra den sidste film og er især dejligt, at se.

Der er noget personlighed over figurerne. Favoritterne bliver nok Peacemaker og Bloodsport, men min ynglings figur er helt klart King Shark. Dem vil jeg ikke vil skrive mere om, da det kan ødelægge filmen Before Viewing. Fordi selvom at Suicide Squad ikke har verdens dybeste plot har den de meget interessante Figurer som både bygger men også holder teamet oppe. Det er en sjovt action film. Som jeg klart vi anbefale. Jeg giver Suicide Sqaud..2? 5/6 Stjerner.

Rasmus/Musen

Yearh! Så er der dømt action! Denne her film handlede absolut kun om: Brutalitet! De fedeste karakterer er med, de fedeste costumer, de fedeste special effects, det fedeste make-up- DET HELE ER MED! Og det gjorde ikke engang noget, at jeg ikke altid forstod historien i filmen. Det var de brutale kampscener og flotte effekter, der førte filmen frem fra min vinkel af(Harley Quinn, du kan bare det der, hvad end det nu er, nu gør, =-D ;-)).

The Suicide Squad er en genialitet, og det skal opleves på det store lærred efter min mening.

“If you die together With The most badass team of anti-villians With you, it’s definitely dying for.”

Kenze

Ganske underholdende film, dog MARKANT mere blodig og splat end den forgående. Også nogle lidt "sjove" klip i filmen fra den ene scene til den anden, nogle af dem desideret dårlige. Men alt i alt en ok aktionfilm hvor der ikke er sparet på CGI, splat og blod.

Rizzo

Utroligt nok var den første bedre, og den var endda ikke særligt impornerende. Men den her... den går på en måde aldrig i gang, eller sådan føles det, trods folk dør på stribe af skud, eksplosioner, hajbid osv. En surrealistisk og mystisk film, som ikke selv ved hvad den vil.

Sofus

den var ikke så kedelig den var faktisk mere underholdne end den første den havdet lidt mere og fortælle end den første film 1 så var kong shark man ku ik andet end bare elske ham. og den rolle john cena fik det passede til ham den. var ik så skurke agtigt det savneede jeg i filmen

Jacob

Den benhårde og temperamentsfulde Amanda Waller må endnu engang samle et hold af utilregnelige fanger, der denne gang skal trænge ind på en ø i Sydamerika og udslette et fængsel, hvor uhyrlige eksperimenter igennem årtier er foretaget med et væsen fra det ydre rum. Medlemmerne må nu tage sig sammen som et team, men en skjult dagsorden bringer hele missionen i stor fare.

Internettet glemmer aldrig, og for længst glemte jokes af James Gunn så igen dagens lys, og mens manden bag Guardians of the Galaxy succesen for en stund stod uden job slog Warner Bros. og DC kløerne i ham. Han får her bragt det ofte vaklevorne DCEU på ret kurs, og trods meldinger om et total reboot, så er der skam tale om en fortsættelse til Suicide Squad fra 2016 omend man godt kan kalde det for et soft reboot.

Jesperuser/186377

Den er alt for plat til mig. Fine elementer dog.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.