Cookie- og Privatlivspolitik

Ternet Ninja 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også scener med voldsomt og uhyggeligt indhold. I en af filmens første scener likvideres en person og i andre bliver børn forfulgt, indespærret og truet på livet af faretruende voksne med våben. I en længere spændingsdrevet sekvens ses en forskræmt mindreårig pige blive fanget af en voksen, der har til hensigt at dræbe hende, og slanger, som forgifter et menneske. Filmen foregår imidlertid i et urealistisk animationsunivers og er fortalt med ironi og humor. I de mest voldsomme begivenheder træder humoren dog i baggrunden. I andre scener menes humoren ikke at være i øjenhøjde med de yngste børn i alderen 7-11 år. De formodes således ikke at kunne afkode humoren som en formildende faktor. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på denne aldersgruppe, og den får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ternet Ninja 2
|
Versioner: se alle
2D, Med danske undertekster, 2D 4DX, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er fortsættelsen Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn.

Da skurken Philip Eberfrø bliver løsladt fra det thailanske fængsel, må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk. 

Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr - og Onkel Stewart - venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en "bad boy".

Anders Matthesen er både manuskriptforfatter og medinstruktør på 'Ternet Ninja 2', hvor han også leverer alle stemmerne, pånær til Aske og Jessica, ligesom at han også igen har lavet en række helt nye sange til filmens soundtrack.

'Ternet Ninja' solgte mere end 938.000 billetter i de danske biografer i 2018-19 og blev dermed den største danske biografsucces i nyere tid. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (467 votes)
5.1
4.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med thailudere, sexistiske vittigheder, hyggesexisme og biljagter fortælles en moralsk fabel, der taler tidens ego-dyrkelse midt imod: Du kan ikke blive hvad som helst, hvisker ninjaen. Du kan ikke ændre verden. Til gengæld kan du lære at tage ansvar, og du kan styre, hvordan du reagerer på verden. Det er nemlig sådan, man bliver voksen. Hvis man da ikke dør af grin undervejs." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "Faktisk er den spækket med så meget medrivende komik, høj detaljegrad og vildt flot animation, at det vil være decideret uklogt, hvis Anders Matthesen ikke allerede pønser på at lave en treer." (Kristian Dam Nygaard)

 • Børsen

  "'Ternet Ninja 2' er ligeså sjov – men vildere og mere spændende end etteren, samtidig med at Matthesen formår at bevare den fintfølende balance mellem grovkornet humor og hjertevarme budskaber." (Michael Solgaard)

 • Dagbladenes Bureau

  "Det er opløftende originalt, sjovt, spændende, sylespidst samfundssatirisk spiddende, krænkende, vildt voldeligt, bragende begavet, overvældende multi-talentfuldt. Kort sagt: Anders Matthesen og hans brogede, vidunderligt vanvittige animations-persongalleri er tilbage i tindrende topform." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Heldigvis er der ikke blot tale om en træt, koldt kalkuleret pengemaskine, men om endnu en veloplagt, grovkornet dramakomedie for de lidt større børn og deres forældre." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Filmen tror på, at den har et begavet publikum, der kan tænke selv. Den gør opmærksom på vestlig udnyttelse af fattige asiater. Og den har en velfortalt historie." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Anden tur i manegen med Anders Matthesens fænomenale figur er lige så morsom som første." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... kampen på liv og død er så konkret, at den aldrig føles som en troværdig konflikt for en dansk teenager. Men hvis man så bare lader være med at forvente det, er der fremragende familieunderholdning i vente. Med skraldende fællesgrin." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "Stadig sprudlende, og vi er lykkeligvis langt fra Disney, men Matthesens toer er pænere, lidt mindre sjov og mangler overraskelser for at matche den eminente etter." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maiken

100 % enig med dig her. Ternet Ninja 2 er virkeligt en skuffelse...
Har ikke set 1'eren, så det er ikke fordi jeg sammenligner med den, selv om den skulle være sjovere...
Forstår slet ikke hypen omkring Ternet Ninja 2...

Peter

Fin efterfølger, der følger stilen fra 1´eren.

Rasmus/Musen

Så er vi tilbage igen du! Anders Matthesen er endnu engang på fuld blæs med de mange karakterer, han selv lægger stemmer til i filmen. Der er action, farlige flugtscener, lækre thaisiske damer, sprut osv. Men vigtigst er alt er vores vigtigste karakter tilbage: Den ternede Ninja!(I lyserødt, hi hi, :-D). Jeg elsker, at efterfølgeren følger direkte efter der, hvor den første sluttede. Det gør den måske også lidt forudsigelig til tider. Men heldigvis har vi den fantastiske humor og de fantastisk skønne karakterer, som driver filmen fremad. Så at den er lidt forudsigelig gør ikke mig noget i hvert fald.

Jeg var meget godt underholdt af Ternet Ninja 2 ligesom den første Ternet Ninja. En normal dreng, der går i skole og lever en helt normal hverdag, men som får en ninjadukke i fødselsdagsgave, der vender op og ned på hans liv. Ikke helt dårligt, vel? Og jeg tror bestemt ikke, det er det sidste, vi har set til Matthesens univers.

phillip

Så 1èren i biografen, og 2´eren skuffer på ingen måde. 2´eren sætter niveauet endnu højere end 1´eren på musik, action, humør og selfølgelig animation. Så hvis i ikke allerede har set den, ville jeg varmt anbefale det. Og man kan jo ikke andet end at håbe, at en 3´er allerede roller i tankerne på Anders

Kasper

Anders og Co. har gjort det igen. Ternet Ninja 2 er en animationsfilm i et af de øverste lag inden for komikken´s verden. Jeg var underholdt fra start til slut.
Hvad den mand til Anders Matthesen formår at udrette er bestemt ikke småting. Den mand er en klasse for sig og fortjener al den ros og hyldest som kommer til ham.
Historien i filmen er så godt fortalt og humoren er i den grad i top.
Jeg håber på at der kommer en Ternet Ninja 3 og er spændt hvad den kommer til at handle om.

Thomas

Det er altid sjovt at blive lukket ind i Andens farverige og humoristiske univers.

Fortsættelsen til Ternet Ninja varierer fra den første film, så det føles frisk og nyt, og man har ikke bare fornemmelsen, at man ser den samme film igen.

Der er masser af action og højt tempo sammen med den velkendte humor og gode replikker. Endnu en gang er jeg imponeret over Matthesen.

Ternet Ninja 2 føles som et actionpræget eventyr, der kan måle sig med mange andre ikke-animeret actionfilm, hvilket er ret utroligt.

Filmen får 5 stjerner for glimrende underholdning, kan anbefales.

Viktor

Udover, at den er bedre end etteren, er det også en af de bedste danske film jeg nogensinde har set. Håber virkelig på en 3er. 6 stjerner herfra.

Rasmus

Genial 2’er og den er super god animeret
I mine øjne er den bedre end 1’eren Godt gået siger jeg

Charlotte

En af de bedste danske film, jeg har set længe. Jeg venter på en Ternet Ninja 3´er i det fantastiske flotte outfit vi ser til allersidst i filmen.

kasper

var inde og se ternet ninja 2 igår og havde glædet mig til at se den og da den startet grinte jeg lidt og da jeg kom ind i midten og slutning var jeg solgt flad af grin og fik tåre i øjene vellykket film og anden gør det igen synes den er meget bedre end den første for den første mangler den humor som 2eren har så derfor får ternet ninja 6 stjerner fra mig og håber der kommer en 3 film og tænker jeg vil læse bøgerne ps. anders du styre elsker dine film og stand up keep going

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.