Cookie- og Privatlivspolitik

Possessor

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
02.10.2020
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Possessor
|

Sci-fi-gyseren 'Possessor' handler om en agent, der arbejder for en hemmelig organisation, som bruger hjerne-implantater til at overtage andres kroppe.

Gennem denne teknologi driver organisationen ultimativt sine ofre til at begå snigmord for deres rige kunder.

Filmen instrueres af Brandon Cronenberg, der er søn til den den kendte body-horror instruktør David Cronenberg, der bl.a. har stået bag The Fly og Eastern Promises.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Vos er dygtig til sit job. Det er samtidig et temmelig specielt job, der indebærer, at man via noget teknologi overtager kontrollen over en anden persons krop. Det er en ret effektiv måde at være lejemorder på, for man skal "bare" sørge for bagefter at skille sig af med den krop, som man har brugt til lejemordet.

Det viser sig dog, at teknologien ikke er ufejlbarlig. På filmens hovedmission skal Vos overtage kroppen på en medarbejder i en stor virksomhed mhp. at likvidere virksomhedens ledere. Kroppens "ejermand" kæmper imidlertid imod Vos' overtagelse, og det er denne interne kamp, der er filmens primære fokus - og ikke så meget selve missionen.

Det er desværre ret svært at blive engageret i kampen mellem Vos og den mandlige medarbejder. For man har slet ikke fået en ordentlig introduktion til denne mand. Faktisk føles han mest af alt som en irriterende stopklods for filmens "rigtige" fremdrift.

Med et navn som Cronenberg kunne man godt forvente en masse syret gore og tvists. I stedet får man med Possessor et sci-fi thriller-drama i stil med Ex Machina. Men med en langt mindre interessant handling.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.