Cookie- og Privatlivspolitik

The Ice Road

Tilladt for børn over 11 år
Filmens grundstemning er action- og spændingspræget. Den indeholder dramatiske scener med slåskampe, biljagter, skudvekslinger og personer der omkommer. Da filmens hovedkarakterer imidlertid er handlekraftige, og det voldsomme ikke fremstilles udpenslet vurderes det, at filmen kun ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.07.2021
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Ice Road
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'The Ice Road' handler om is-chaufføren Mike, der sammen med et redningshold bliver kaldt på en umuligt mission for at redde en gruppe indespærrede minearbejdere.

I et kapløb imod tiden og omgivet af naturens ubarmhjertige miljø kæmper redningsholdet imod en udfordring, de aldrig have set komme. 

Liam Neeson er ofte kendt som hårdtslående actionstjerne i blandt andet Taken-filmene, men han må denne gang i kamp mod naturen som tidligere set i The Grey.

'The Ice Road' er instruereret og skrevet af Jonathan Hensleigh, som tidligere har skrevet Armageddon. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (44 votes)
3.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "Neeson er sig selv i den moderne form, og det samme er instruktør Hensleigh. De to mænd kan deres action, men tænk hvis de havde turdet tænke en enkelt ny tanke og ikke bare halet klichéerne frem." (Casper Hindse)

 • Børsen

  "... de flotte scener er ikke nok til, at man tilgiver et dårligt manuskript og en gryntende Liam Neeson. Man efterlades ligeglad med kampen mellem de gode og onde." (Michael Solgaard)

 • Politiken

  "Men mens isen bliver tyndere og tyndere, bliver der desværre smurt alt for tykt på i filmens persontegning." (Søren Vinterberg)

 • Soundvenue

  "'The Ice Road' er endnu et kapitel i stimen af middelmådige B-film, som Liam Neeson – manden, der engang for længe, længe siden egenhændigt gjorde ’The Phantom Menace’ seværdig – trofast har leveret i mere end et årti." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Hvis du kunne lide 'The Edge', vil du elske 'The Ice Road! En grundigt fornøjelig delaktion, deleventyr, del overlevelsesfilm med nogle grin, nogle tårer og en moral fra historien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.