Cookie- og Privatlivspolitik

Fast & Furious 9

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget grundstemning og indeholder adskillige scener med slagsmål, skyderier, biljagter og eksplosioner. I enkelte scener overværer personer, herunder børn, familiemedlemmer dø. Da volden ikke er udpenslet og da det foregår i et velkendt actionunivers, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
24.06.2021
| |
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fast & Furious 9
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, 2D Level 7, Babybio, Seniorbio
|

Actionfilmen 'Fast & Furious 9' er det niende kapitel af bilfranchisen, der blev startet med Fast & Furious i 2001.

I den nye film står Dom og hans hold af fartglade venner og tech-specialister overfor en ny og familiær fjende. Doms bror Jakob dukker nemlig op, og han har en altødelæggende plan, som vores helte nu må prøve at stoppe og redde verden.

Fortidens skygger kommer frem i lyset, og Dom må acceptere en sandhed, som han har forsøgt at glemme.

'Fast & Furious 9' byder bl.a. på et comeback til fan-favoritten Han Lue og Fast & Furious 8-skurken Cipher spillet af Charlize Theron, mens John Cena og danske Thue Ersted Rasmussen er ny skurke-duo i action-franchisen.

Instruktøren har tidligere stået bag Fast & Furious 3, Fast & Furious 4, Fast & Furious 5 og Fast & Furious 6.

Filmen vil blive efterfulgt af Fast & Furious 10 og Fast & Furious 11, der vil sætte punkt for den over 20 år gamle filmserie. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (181 votes)
3.8
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Selvom filmen ikke er den bedste i serien, er den stadig vidunderligt dum og over-the-top." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... selvfølgelig oser denne nier og dermed den næstsidste i den lange serie af actionscener, der overvælder ved deres bragende larm og helt usandsynlige destruktions-omfang. Det er bare set så ofte før, om end ikke helt så enormt, og er derfor heller ikke længere nok til at fæng overrumple og begejstre." (Helle Sihm)

 • Ekstra Bladet

  "Til gengæld gør danske Thue Ersted Rasmussen [...] det ganske fint som forkælet playboy i en ret fremtrædende rolle. Han kan dog ikke ændre ved, at 'Fast and Furios' efterhånden kører i ren tomgang, og ikke byder på noget som helst, som vi ikke har set udført langt mere veloplagt i de tidligere kapitler." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Så er du ude efter en ræsende, underholdende fredagsfilm med en sidevogn af popcorn og bajselademadder, så er 'F9' ind til videre sommerens bedste bud." (Maria Månson)

 • Politiken

  "I stedet for rå køreglæde og primitive finter på vejbanen har [Justin Lin] kastet en kæmpe elektromagnet ind i spillet, så Vin Diesels bande kan få skurkenes biler til at flyve rundt mellem skyskraberne." (Joakim Grundahl)

 • Soundvenue

  "I den skøreste ’Fast & Furious’-film til dato er det igen blevet tid til ’et sidste job’ for Vin Diesel og co. Lige indtil 10’eren kommer." (Niki Vraast-Thomsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heinrich

Overdrevet action lige en tand for meget action der gør 9'eren lidt for Overdrevet action scener

S. Rico

Hvis man synes, at kuppet i Rio i Fast Five var alt for urealistisk, så skal man nok gå uden om den seneste film i rækken. For sammenlignet med den nye F9, så var Fast Five et stille og roligt socialrealistisk drama.

Der er skruet op på total maximum på action og stunt knappen. Realisme er en by i Rusland, og de fysiske love gælder ikke i dette univers.

Det er dog ikke noget, der generer mig, for det har man efterhånden vænnet sig til gennem de øvrige film. Og desuden hjælper det en hel del, at den altid sjove Roman konstant kommenterer på, hvor vanvittigt det hele er. Det er nemlig både vanvittigt langt ude, vanvittigt sjovt, og vanvittigt underholdede.

Plottet er stort set det samme som i alle de andre film: en bad guy jagter en "dingenot", som kan give ham umådelige skurke-agtige kræfter - mens Dom og hans team forsøger at forhindre ham i det. Dette krydres - som sædvanligt - med nogle personlige motiver. Og denne gang kan man 100% sige det, som Dom altid siger - nemlig: "It's all about family".

karsten

Det stikker helt af. Sidste i serien jeg er i biografen og se.
Skal man sige noget godt om den er det at der er flere biler og mindre tag hopperi end der har være i nogen af de tidligere

Ejnar

Ja altser Vin er jo ikke den store skuespiller, men en rigtig god action film.

jeanne

Det er en ok film, men efter min mening - den dårligste i serien.

Ghita

Actionpræget fed film med fart på fra start til slut.

Kasper

Fast & Furious 9 er nu en rigtig god action film. En film som indeholder en masse rigtig gode ting. Dog sad jeg efter filmen tilbage med en følelse af at der manglede noget i filmen. Dog har jeg ikke kunne finde ud af hvad. Men som helhed synes jeg at filmen er rigtig god og den kan sagtens anbefales. Jeg vil også nævne at den ligger an til en spændende fortsættelse når Fast & Furious 10 og Fast & Furious 11 kommer og så må vi se hvad handlingen kommer til at være i de to sidste film.

MarkusStepH

Så bliver du godt underholdt.
Filmen er super overdrevet. De prøver ikke engang på at få ting til at give mening. Hvis en person er i knibe kast en bil efter dem, så slår de sig ikke.

Lev med at de er supersoldater. Men actionscenerne er fede og der bliver ikke sparet på noget.
Der er gået meget luft ud af Fast & furious ballonen.

Søsuser/807738

Den bedste fast and furious film i mit liv

Rasmus

Vi er 9 film inde, og man kan godt mærke, at det begynder at blive en anelse udmattende med de film. F9 er overdrevet forudsigelig til det punkt, hvor selv de kreative og ekstremt urealistiske scenarier knapnok kan løfte filmens underholdningsniveau, og man fornemmer hurtigt en følelse af en meget langtrukkende historie, som slutter lige præcis der, hvor du havde set den slutte. Man sidder tilbage med en følelse af, at det ikke er pengene værd længere. Den får 2 stjerner for IMAX oplevelsen. Filmen i sig selv er ingen stjerner værd

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.