Cookie- og Privatlivspolitik

The Matrix 4: Resurrections

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange tempofyldte scener med forfølgelser, overfald, skyderier, eksplosioner og actionkampe. Mange af scenerne er voldsomme og af længere varighed uden dog at være udpenslede. Filmen indeholder desuden flere dramatiske scener, hvor personerne er i fare mens de gennemgår en forvandling og får en anden identitet. Da filmen foregår i et urealistisk univers med stor distance til realisme, vurderes den til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.01.2022
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Matrix: Resurrections
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 2D 4DX, Babybio
|
Billetter

Filmen 'The Matrix: Resurrections' er efterfølgeren til trilogien bestående af The Matrix, The Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions.

I jagten på sandheden om hvorvidt hans virkelighed er konstrueret eller ej, må Mr. Anderson igen følge efter den hvide kanin.

Da 'The Matrix' havde premiere i 1999, redefinerede den science fiction-genren ved at blande et filosofisk og underholdende plot med nyskabende action, ikke mindst bullet-time-effekten.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss genforenes i deres ikoniske roller som Neo og Trinity, mens der også introduceres nye karakterer spillet af bl.a. Neil Patrick Harris (fra sitcom-serien 'How I Met Your Mother') og Jonathan Groff (kendt fra tv-serien 'Mindhunter').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (65 votes)
3.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  "Den fjerde Matrix-film gør grin med Hollywoods besættelse af fortsættelser, men bliver selv grinagtig. Den er så stædigt selvrefererende, at det hele bliver parodisk." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Jeg tog mig selv i at sidde med et stort smil over, hvor radikalt Lana Wachowski går til værks i begyndelsen. Men halvvejs inde i filmen bliver smilet til et gab. Instruktøren slipper grebet om satiren og leverer det, hun nok i virkeligheden er blevet bedt om: Matrix-action til blockbuster-publikummet." (Flemming Kaspersen)

 • Filmland P1

  "'Resurrections' er mest af alt et opkog. Genbrug af gamle idéer. Historien hænger sammen og giver mening inden for computerspilslogik, og mange ærkefans vil formentlig bare glæde sig over en ny fortælling med Neo, Trinity, Morpheus, Smith og de andre." (Per Juul Carlsen)

 • Soundvenue

  "I sig selv er ’Resurrections’ en af de mest visuelt imponerende, oprigtigt originale blockbustere siden ’Mad Max: Fury Road’. Som en metakritik af Hollywoods sygelige reboot- og franchise-mani rammer den som et lyntog." (David Madsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tomuser/871401

Den kommer vi så ikke til at se i biografen som det ser ud nu med nedlukning igen suk ...

Jan

Hvorfor ser jeg først det her nu! Årets mest ventede film, OMG! :D

Christopher

Jeg kan godt lide hele scenen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.