Cookie- og Privatlivspolitik

Love and Monsters

14.04.2021
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love and Monsters
|

Filmen 'Love and Monsters' foregår 7 år efter verdens undergang, hvor Joel Dawson og resten af verdens overlevende nu lever under jorden, da verden er blevet overtaget af gigantiske monstre.

Da Joel kommer til at snakke med sin high school-kæreste Aimee over en radiofrekvens, falder han for hende igen.

Aimee er over 100 km væk, men da Joel ikke har meget at leve for under jorden, beslutter han sig for at begive sig ud på en farefuld rejse gennem monster-besat land i håbet om endelig at have noget at leve for igen.

I rollen som Joel ses Dylan O'Brien, der er kendt for sin rolle i Maze Runner-filmene.

'Love and Monsters' er nomineret til en Oscar i kategorien Bedste visuelle effekter.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En kæmpe positiv overraskelse. Egentlig er det ikke videre originalt. Det er sådan set "bare" Zombieland med muterede monsters i stedet for zombier. Det kunne sagtens være gået helt galt, hvis det ikke var for den charmerende Dylan O'Brien i hovedrollen (ham fra Maze Runner filmene).

Mens Jordens overflade er oversvømmet med muterede monsters, kravler unge Joel op fra sit beskyttelsesrum på en selvmordsmission for at finde sin gamle kæreste. Det bliver en roadtrip med masser af fantastiske encounters med både uhyggelige skabninger og andre overlevende. Tonen er let og humoristisk, CGI effekterne glimrende, og der er maser af herlige klamme forhindringer undervejs.

Wayne

Nogle har sammenlignet den med Zoombieland - og det kan der være noget om.

Denne gang er det dog ikke zoombier der er fjenden - men nogle gigantiske insekter, som er opståét som følge af den forurening som opstod - da verden bombede en meteor med kurs mod jorden, for 7 år siden.

Hvis man accepterer den præmis, så er det et fint eventyr om en ung mand - Joel - som endelig indser at han ikke kan gemme sig i en bunker resten af sit liv.

Trods manglende kamptræning, begiver han sig ud på en lang og farefyldt færd - for at finde den kæreste han blev skilt fra, da katastrofen indtraf.

Det bliver learning by doing - og undervejs får han følgeskab af en hund og en Woody Harrelson lignende karakter - Clyde, spillet af Michael Rooker - samt den lille seje pige, Minnow.

Filmen er måske konstrueret efter en opskrift, men føles alligevel ganske original - godt hjulpet af Dylan O'Brien, som fungerer fint som Joel - den naive hovedperson, som ikke burde have en chance for at overleve.

Cgi'en er over middel - og den er et herligt bekendtskab, som man sagtens kunne se en fortsættelse til.

8/10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.