Cookie- og Privatlivspolitik

The Rider

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
13.12.2018
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Rider
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

Filmen 'The Rider' handler om den unge cowboy Brady, der spiller en semi-autobiografisk karakter som rodeorytter ved siden af sin rigtige far og sin retarderede lillesøster.

Efter en næsten fatal ulykke må Brady opgive rodeosporten, og han kæmper med at passe et job i et supermarked og forlige sig med sine forliste drømme.

I ulmende varme farver bliver den hendøende westernverden skildret og tegner med usentimental empati et bevægende og næsten poetisk portræt af Brady.

'The Rider' blev nomineret til 5 priser ved Film Independent Spirit Awards 2018 og blev bl.a. nomineret til bedste film i selskab med Call Me By Your Name, Get Out, The Florida Project og Lady Bird.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.9
5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "'The Rider' lever højt og flot på sin autentiske miljøbeskrivelse, hvor de unge skuespillere spiller lidt andre udgaver af sig selv. [...] En cowboyfilm i dén grad til tiden." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Følsom og semi-dokumentaristisk film hvor man kommer helt tæt på livet som falleret rodeorytter i det moderne "vilde vesten".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.