Cookie- og Privatlivspolitik

Star Trek: Insurrection (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Trek: Insurrection
|

'Star Trek: Insurrection' er den 9. film i rækken af film, bygget over den legendariske science fiction TV-serie Star Trek.

Kaptajn Jean-Luc Picard og hans besætning kommer med rumskibet Enterprise til en "magisk" planet, beboet af Ba'ku-folket: Unge og glade mennesker, der lever et simpelt men godt liv - en slags teknofobiske rum-hippier, der får tiden til at gå med at dyrke jorden og spille Hacky-Sack.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Insurrection fokuserer på en glimrende historie og har mindre action og kampscener end de to foregående Star Trek film (Generations og First Contact). Vi besøger en frodig planet, hvor det intelligente Ba'ku folk trives uden brug af moderne teknologi. Besætningsmedlemmer på Enterprise bliver smittet af den gode stemning på planeten. Og dette giver sig bl.a. udslag i en række meget humoristiske og søde scener.

Alt er dog ikke lutter lagkage, for der er andre, som er interesseret i denne paradisagtige planet af meget personlige årsager. Star Trek: Insurrection er små 2 timer i dejligt selskab med alle de kære karakterer fra Next Generation holdet.

4½ stjerner

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.