Cookie- og Privatlivspolitik

The High Note

Tilladt for alle
Filmen indeholder ingen skræmmende elementer.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2021
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The High Note
|
Versioner: se alle
2D, 2D BKD, Babybio, Seniorbio
|

Musikfilmen 'The High Note' foregår i Los Angeles' musikindustri og fortæller historien om to kvinders ambitioner i en svær branche.

Den hårdtarbejdende Maggie har brændt for en karriere i musikbranchen hele sit liv og føler sig godt på vej efter, at hun har fået et arbejde som personlig assistent for superstjernen Grace Davis.

Efter Maggie har slidt og slæbt for Grace i tre år, ser hun sit snit til endelig at blive producer. Men springet fra personlig assistent til producer er større end først forventet, og Maggie må på udkig efter sit eget ukendte talent.

Det bliver starten på et både romantisk og professionelt forhold til den talentfulde David, der giver hende muligheden for virkelig at sætte sine producer-evner på prøve. Men Maggie har påbegyndt forholdet på en løgn...

'The High Note' har Dakota Johnson, der især er kendt fra Fifty Shades-filmene, og Tracee Ellis Ross i hovedrollerne. Ellis Ross er kendt fra serien 'Black-ish' og er datter af en virkelig superstjerne - nemlig Diana Ross. 

På rollelisten optræder desuden Ice Cube og Kelvin Harrison Jr., der for nyligt kunne ses som Fred Hampton i The Trial of the Chicago 7. (copyright: kino.dk)

 

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (73 votes)
4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Det kunne være interessant og underholdende, hvis hovedrollen som producer-drømmende Maggie havde været spillet af en udtryksfuld kvinde, som man både havde kunnet forstå, leve sig ind i og foragte." (Helle Sihm)

  • Jyllands-Posten

    "... er alt for lang og ufokuseret, og end ikke Dakota Johnsons sødme kan redde den." (Katrine Sommer Boysen)

  • Soundvenue

    "Selvom den så gerne vil passe ind blandt andre film om musikelskere, føles ‘The High Note’ mere som en forloren fan, der har købt sin Joy Division T-shirt i Urban Outfitters og kun kender ‘Love Will Tear Us Apart’." (Mathilde Johanne Kristiansen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

The High Note har charmen, nostalgi for musik beundrer og vil også gerne en god historie, men den føles bare ikke fuldendt.

Udemærket at se den, men så også den ene gang:/

Theodore

Virkelig lette min kedsomhed. Jeg nyder at se.

Jan Engel

Den helt rigtige film at se efter 5 måneders biograftørke. Man nyder bare de to timer i salen til fulde.

God casting og skuespil. Fin dialog og plot og slutningen er dejlig finurlig.

Snyd ikke dig selv for to vidunderlige filmtimer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.