Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen får rolle i 'Indiana Jones 5'

Mads Mikkelsen får rolle i 'Indiana Jones 5'

Endnu en kæmpe franchise til danskerens CV

Stem op!
49
Stem ned!
0
(reset)

Det er ikke kun i Danmark, at vi elsker Mads Mikkelsen. Skuespillerens karriere i udlandet bliver mere og mere imponerende, og nu kan den 55-årige stjerne også tilføje Indiana Jones-franchisen til CV'et.

Deadline skriver, at Mads Mikkelsen har fået en endnu unavngiven rolle i den kommende Indiana Jones 5, hvor Harrison Ford vender tilbage og svinger pisken en sidste gang.

SE OGSÅ: Mads Mikkelsen: Derfor spiller jeg (og danskerne) altid skurke

Sidste år overtog danskeren rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald i Harry Potter-filmen Fantastiske skabninger 3 efter Johnny Depp. Ligesom at han tidligere har medvirket i store franchises som Star Wars, Marvel og James Bond. 

På næste søndag finder vi ud af, om Druk kan følge sin BAFTA-sejr op med en Oscar-sejr. Mens Mads Mikkelsen kan ses  i hele to film i de danske biograferne, når de genåbner den 6. maj. Både Retfærdighedens ryttere og sci-fi-blockbusteren Chaos Walking er således at finde på filmprogrammet.

Forberedelserne til 'Indiana Jones 5' er i fuld sving. I sidste uge blev Phoebe Waller-Bridge også tilføjet til rollelisten, hvor James Mangold har overtaget instruktørposten fra Steven Spielberg.

'Indiana Jones 5' forventes at få premiere den 29. juli 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

Det seje ved Mads er at han kan spille både god og ond, så han skal nok levere et solidt mindeværdigt aftryk på den film. Så fedt, at han bliver en del af det. Syntes virkelig han rangerer højt i mange genrer.

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter. Håber at den bliver Oscar-belønnet.
James Bond,Star Wars, Marvel, Harry Potter og så nu Indiana Jones. Hmm..jeg siger ikke at Mads kan gå på vandet men det er godt nok tæt på.

Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

4 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter