Cookie- og Privatlivspolitik

Godzilla vs. Kong

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder mange scener med voldsomme kampe mellem forskellige kæmpemonstre, fortidsøgler og mennesker. I kampene indgår enorme eksplosioner og ødelæggelser med mange tilskadekommende og døde. Scenernes voldsomhed forstærkes af en bombastisk lydside med markante lydeffekter og en kraftfuld underlægningsmusik. Da hovedpersonerne er modige og handlekraftige og filmen foregår i et urealistisk univers, vurderes den til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Godzilla vs. Kong
|

Actionfilmen 'Godzilla vs. Kong' har som titlen indikerer de to legendariske filmmonstre på menuen, nemlig den japanske Godzilla og kæmpeaben King Kong. Menneskeheden er således fanget i midten, når de to giganter mødes til monsterkamp.

Filmen forener nemlig de to monsteruniverser fra henholdsvis Kong: Skull Island og Godzilla samt dens efterfølger Godzilla: King of the Monsters.

King Kong så første gang dagens lys i filmen af samme navn fra 1933, mens kæmpeøglen Godzilla trådte ind på filmscenen med filmen af samme navn i 1954.

De to enorme bæster har siden da været at finde i en række forskellige film og er blevet en fast del i populærkulturen.

'Godzilla vs. Kong' er instrueret af Adam Wingard, der tidligere har stået bag bl.a. gysene You're Next, The Guest og Blair Witch.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (105 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Der er godt nok ikke meget indhold og for at få lidt fylde må de finde den gamle "dårlige" formel frem som vi har set så mange gange i superheltefilm (fx Hulk og Ironman). De opfinder et større og stærkere menneske-fremstillet monster. De får ikke meget ud af at de har både Godzilla og Kong at gøre godt med. Det er virkelig en tynd forestilling.

Jacob

Af ukendte årsager går Godzilla amok igen på en intetanende befolkning, og organisationen Monarch står på bar bund efter endnu et titanangreb. I centrum af den frygtelige begivenhed er firmaet Apex Cybernetics, som modsat den polerede overflade har en skjult agenda. Apex får stablet en mission på benene til den ukendte verden dybt nedenunder os, og i front skal ingen mindre end selveste Kong leder gruppen til energikilden bag titanernes ufattelige størrelse og mægtige kræfter.

Det såkaldte Monsterverse er en blandet fornøjelse med svingende kvalitet løbende i de indtil videre fire film. Er man stået af med al snakken om den hule jord, og hele grundlaget for hvordan og hvorfor titanerne er opstået er der ingen grund til at se denne indtil videre store afslutning på historien. Kan man stadig blive begejstret for at to store CGI monstre ødelægger en CGI by mere går man ikke skuffet derfra.

Mortenuser/577607

Meget ringe film!

Daniel

Hvornår kommer billetterne til salg, udover Ikast og Valby Bio?
Der står den har premiere d. 6 maj, men man kan kun få billetter til de 2 ovennævnte biografer. Og der er andre film, der ikke er lige så store blockbuster film, der har premiere senere, hvor man kan få billetter til mange flere biografer.

Laurids

De største Biografkæder heriblandt Nordisk og Cinemaxx har valgt at blackliste film fra Warner og Disney grundet deres Streamingstrategi på HBO Max og Disney+

Blockbuster som de her fortjener IMAX man nej desværre, hvilket er så dumt.

Jeniffer

Okay, denne film var virkelig et mesterværk, og jeg mener det.

På grund af det faktum, at ikke mange mennesker har set det, vil jeg give en spoiler gratis anmeldelse.

Plottet: Plottet er virkelig fantastisk og meget bedre end nogen monstervers film tidligere. Plottet giver fuld mening, og du ved, hvad der sker hver eneste gang fokus ændres. Karakterarkene er stadig anstændige, men skuespillerne og deres talent kompenserer for det, og denne film giver os karakterer, vi måske holder af. Når monstrene ikke slår hinanden, mister du ikke interessen.

VIPER

Hepper klart på Godzilla, selvom jeg ved den ynkelige store abekat ikke må tabe fordi han åbenbart er på menneskenes side & har et eller andet latterligt bånd til en lille pige*lol*
Hold ****** hvor kliché!
Utroligt de aldrig bliver trætte af sig selv i Hollywood!

Vakse Viggo

Hvorfor skal man putte dem i samme film. For mig høre de i sammen. Så vil jeg helle se Superheltene fra DC og Marvel i samme film.

Johnny

Nu er det jo sådan at de har vært fjender i meget lang tid og ikke først gange de er i samme film

Vakse Viggo

Det viste jeg ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.